Autor:
Marian (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 10 aprilie 2010
Ingrediente
10 oua, 200 g ficat de pui, o lingura de margarina, doua linguri de mustar, sare, patrunjel.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Ouale fierte se taie in jumatati, in lung. Ficatul de pui se fierbe, iar dupa ce s-a racit se da prin masina de tocat sau prin robotul de bucatarie. Pasta obtinuta se amesteca bine cu sarea (dupa gust), mustarul si margarina. Cu compozitia obtinuta se umplu ouale si se orneaza cu frunzulite de patrunjel.
In loc de ficat de pui si margarina se poate folosi pate de ficat din comert.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Ouale se pun in apa cu sare fierbinte cu o spatula ca sa nu le spargem.
Le lasam sa fiarba cam 15-20
11 voturi
0 comentarii
45 min
Se indeparteaza cu grija piciorusele la ciuperci, apoi le curatatam de pielita si le asezam cu scobitura
5 voturi
0 comentarii
50 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate