autor:

Marian

» » Aperitive

Oua umplute

Autor: Marian (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Marian (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 aprilie 2010

Ingrediente
10 oua, 200 g ficat de pui, o lingura de margarina, doua linguri de mustar, sare, patrunjel.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

26 voturi

Mod de preparare

Ouale fierte se taie in jumatati, in lung. Ficatul de pui se fierbe, iar dupa ce s-a racit se da prin masina de tocat sau prin robotul de bucatarie. Pasta obtinuta se amesteca bine cu sarea (dupa gust), mustarul si margarina. Cu compozitia obtinuta se umplu ouale si se orneaza cu frunzulite de patrunjel.
In loc de ficat de pui si margarina se poate folosi pate de ficat din comert.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Salata ruseasca si oua umplute

Salata ruseasca si oua umplute

Pateurile “ Vol –au-vent” se scot din congelator si se lasa sa se dezghete. Se aseaza intr-o

29 voturi    17 comentarii
2h
Salate reci
Oua umplute cu ton

Oua umplute cu ton

Ouale fierte,curatate,taiate in jumatati;intr-un castron se freaca galbenusurile cu sare,piper,tonul

4 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • aleenna

    aleenna (Maestru bucatar):

    Foarte bun, stiam reteta de la mama, dar cu pate de ficat; in umplutura se poate adauga, dupa prferinte, si sunca taiata cubulete mici. Alta varianta, in special pentru vegetarieni: umplutura se poate face doar din galbenusuri + margarina si mustar (sau smantana), e foarte bun si asa :)

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • lucica mihaila

    lucica mihaila (Chef de cuisine) , 12 aprilie 2010

    Sunt sigura ca sunt foarte bune, dar,,,,,,,,,,,prezentarea????

Dificultate

Redusa

Timp

1h

26 voturi

Ingrediente

  • 10 oua
  • 200 g ficat de pui
  • o lingura de margarina
  • doua linguri de mustar
  • sare
  • patrunjel.

Raporteaza reteta

Retete
de Marian
Tocana din piept de pui cu piure de cartofi

Tocana din piept de pui cu piure de cartofi

Piure: Se curata cartofii si se pun la fiert. Se adauga putina sare si o lingura de ulei. Cand

37 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Conopida gratinata

Conopida gratinata

Dupa ce se curata, conopida este pusa la fiert circa 15 minute. Se scurge apa, se spala conopida

35 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Crap romanesc cu ciuperci

Crap romanesc cu ciuperci

Se curata si se spala pestele. Se condimenteaza si se introduc in peste cativa graunti de usturoi.

26 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu peste
lucica mihaila

lucica mihaila (Chef de cuisine)

Sunt sigura ca sunt foarte bune, dar,,,,,,,,,,,prezentarea????

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Oua ochiuri in paine toast Oua ochiuri in paine toast

Se incinge uleiul intr-o tigaie. Se decupeaza feliile de paine toast, in asa fel incat sa se pastreze coaja intacta. Se asaza cojile

2 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive
Omleta cu dragoste...de dieta Omleta cu dragoste...de dieta

Speli bine ouale, apoi le bati impreuna cu condimentele. Rucola o speli si o rupi bucatele. Mozzarella o tai in jumatati. Ardeiul

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive
Oua umplute - reteta casei