Oua umplute cu albus colorat

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
medie
Oua umplute cu albus colorat

Ingrediente

  • 6 oua fierte tari
  • colorant alimentar(diverse culori)
  • 1 lingurita de otet
  • apa
  • Icre de crap
  • hering marinat
  • lamaie
  • frunze de salata(decor)

Mod de preparare

Se elimina cojile de ouă și se taie fiecare ou în juSe scoate galbenusurile de la jumatati.

Se iau pahare in funcție de numărul de culori pe care doriti să le utilizați. Se umple paharele cu apa și se adaugă 3 picături din colorantul alimentar dorit, împreună cu o linguriță de oțet (pentru fiecare cana).

Albușurile de ou se introduc in pahare si se lasa sa stea în colorant alimentar până când culoarea dorită este atinsă.

Se scot albușurile din vopsea și se pun la scurs pe un servetel. Albusurile colorate se umplu cu salata de icre si se aseaza pe un platou cu bucatele de hering marinat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise