Se elimina cojile de ouă și se taie fiecare ou în juSe scoate galbenusurile de la jumatati.
Se iau pahare in funcție de numărul de culori pe care doriti să le utilizați. Se umple paharele cu apa și se adaugă 3 picături din colorantul alimentar dorit, împreună cu o linguriță de oțet (pentru fiecare cana).
Albușurile de ou se introduc in pahare si se lasa sa stea în colorant alimentar până când culoarea dorită este atinsă.
Se scot albușurile din vopsea și se pun la scurs pe un servetel. Albusurile colorate se umplu cu salata de icre si se aseaza pe un platou cu bucatele de hering marinat.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii