autor:

Fara foto

» » , Retete de Pasti, Aperitive

Oua umplute cu ardei copti

Autor: claudia sichirliev (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 ianuarie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: claudia sichirliev (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 ianuarie 2009

Ingrediente
5 oua, 50 g maioneza, 4 ardei copti, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Fierbi ouale tari. Le cureti de coaja si le tai in jumatate pe lungime. Le scoti galbenusurile si le zdrobesti intr-un castron. Le amesteci cu maioneza, ardeii copti pasati, sare si piper dupa gust.
Umpli jumatatile de oua cu aceasta pasta si le ornezi cu verdeata sau le asezi pe frunze de salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu ardei copti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Placinta cu dovlecei

Placinta cu dovlecei

Incepem prin a pregati aluatul: Intr-un bol micut adaugam zaharul si drojdia; le pasam cu ajutorul

1 vot    0 comentarii
2h
Aperitive cu oua
Mamaliga  cu branza  a la Oswaldo

Mamaliga cu branza a la Oswaldo

Se prepara o mamaliga moale cu margarina branza sfaramata si tarhonul.Se unge un vas cu uleiul de

18 voturi    23 comentarii
59 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine):

    O sa incerc si reteta ta,arata foarte bine.Eu le umplu astfel: 10 oua jum pachet unt 2 linguri ulei o lingura mustar dulce piper ,sare dupa gust Se fierb ouale f tare in apa cu sare si putin otet.Se curata si se taie pe jumatate.Galbenusurile impreuna cu mustarul se amesteca f bine sa nu ramana cocoloase, se adauga untul si se amesteca la fel de bine pana se obtine o pasta consistenta.La sfarsit se adauga uleiul si condimentele. Fiecare jumatate de ou se umple cu compozitie si se niveleaza frumos.Se poate orna si cu spitul,se poate garnisi cu patrunjel verde , cu gogosari , castraveciori acri sau masline in functie de gustul si imaginatia fiecaruia.

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 mai 2010

    Foarte gustoase!

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2009

    Inca n-am incercat sa umplu ouale cu ardei copt ! dar cum ei sunt preferatii nostri, cu siguranta am sa-i fac asa ! Dar eu fac un sos din maioneza, smantana degresata, usturoi pisat, sare si piper. Se poate adauga si zeama de lamaie ...

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de claudia sichirliev
Faole pastai cu maioneza

Faole pastai cu maioneza

Se fierb pastaile in apa cu sare. Intre timp se prepara maioneza dintr-un ou crud si unul fiert.

7 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive
Crochete de pui cu legume

Crochete de pui cu legume

Se curata morcovul, cartoful si telina. Se spala legumele si se dau prin masina de tocat impreuna

8 voturi    3 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pateuri

Pateuri

Umplutura de sunca: se fierbe la foc mic faina dizolvata in lapte amestecand continuu pana cand sosul

15 voturi    6 comentarii
1h
Aperitive cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte gustoase!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Oua umplute