autor:

kati09

» » Aperitive

Oua umplute cu branza

Autor: kati09 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kati09 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 aprilie 2010

Ingrediente
- 5-6 oua fierte tari, - 150 g cas de oaie sau telemea, - 1 branza topita la saculet, - sare, piper, busuioc dupa gust, - 1 ceapa verde, - frunze de patrunjel si cateva feliute de salam uscat pentru ornat

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

10 voturi

Mod de preparare

Ouale fierte se taie in doua, se scoate galbenusul si se paseaza cu o furculita. Se razuieste casul sau telemea si se adauga la galbenusurile pasate. Se amesteca bine, dupa care se adauga atata branza topita, incat sa obtinem o pasta nu prea moale. Se condimenteaza cu piper si busuioc. Daca am folosit cas nu prea sarat, se mai poate adauga si sare, dupa gust.
Se toaca marunt ceapa verde si se adauga la umplutura. Jumataile de oua se umplu cu aceasta pasta, se orneaza cu feliute de salam si se presare peste ele frunza de patrunjel tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Chec aperitiv cu cascaval, cabanos si oua

Chec aperitiv cu cascaval, cabanos si oua

Cascavalul il dam pe razatoarea cu gauri mari, sunca si ardeiul le taiem cubulete mici, apoi le adaugam

24 voturi    8 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu oua
Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 16 iulie 2012

    Ce bine arata, ce platou frumos!

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 29 iunie 2010

    Bune si hranitoare!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

    Foarte frumoase, gustoase.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2010

      cu siguranta e f.bun!

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2010

      N-am intalnit pana acum oua umplute cu branza, dar e de luat in seama ca pare bun.

    • lucica mihaila

      lucica mihaila (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

      Cu branza nu am facut umplutura la oua niciodata, dar merita incercat. Banuiesc ca sunt foarte gustoase.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

      Tare gustoasa aceasta umplutura..

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

      Arata tare apetisante. Felicitari !

    • NADIA MARIA

      NADIA MARIA (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

      Buna reteta ta. Eu cand fac oua umplute le fac cu umplutura clasica de pate, galbenuse si maioneza, dar sigur am sa incerc si cu umplutura ta ca pare tare buna. Felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

10 voturi

Ingrediente

  • - 5-6 oua fierte tari
  • - 150 g cas de oaie sau telemea
  • - 1 branza topita la saculet
  • - sare
  • piper
  • busuioc dupa gust
  • - 1 ceapa verde
  • - frunze de patrunjel si cateva feliute de salam uscat pentru ornat

Raporteaza reteta

Retete
de kati09
Prajitura cu umplutura de mere si crema de cocos

Prajitura cu umplutura de mere si crema de cocos

Preparam prima data unplutura de mere: curatam merele, le razuim si le punem la calit intr-o oala,

0 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Prajitura cu mac, branza si mere

Prajitura cu mac, branza si mere

Pentru blat se încălzeşte puţin laptele. Se cerne făina într-un castron şi se face o gropiţă

1 vot    3 comentarii
1h
Prajituri
Tort de branza in doua culori

Tort de branza in doua culori

Intr-un castron se amesteca faina cu praf de copt. Se inglobeaza zahar tos, zahar vanilinat, oua

11 voturi    13 comentarii
1h
Torturi

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Ce bine arata, ce platou frumos!

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Omleta Hazlie