Ingrediente
- 5-6 oua fierte tari, - 150 g cas de oaie sau telemea, - 1 branza topita la saculet, - sare, piper, busuioc dupa gust, - 1 ceapa verde, - frunze de patrunjel si cateva feliute de salam uscat pentru ornat
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
12 voturi
Mod de preparare
Se toaca marunt ceapa verde si se adauga la umplutura. Jumataile de oua se umplu cu aceasta pasta, se orneaza cu feliute de salam si se presare peste ele frunza de patrunjel tocat.
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2010
cu siguranta e f.bun!
Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2010
N-am intalnit pana acum oua umplute cu branza, dar e de luat in seama ca pare bun.
lucica mihaila (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010
Cu branza nu am facut umplutura la oua niciodata, dar merita incercat. Banuiesc ca sunt foarte gustoase.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010
Tare gustoasa aceasta umplutura..
Lia Maria (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010
Arata tare apetisante. Felicitari !
NADIA MARIA (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010
Buna reteta ta. Eu cand fac oua umplute le fac cu umplutura clasica de pate, galbenuse si maioneza, dar sigur am sa incerc si cu umplutura ta ca pare tare buna. Felicitari!