autor:

Adela Zilahi

» » , Retete de Pasti, Aperitive

Oua umplute cu pasta de sunca

Autor: Adela Zilahi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 martie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Adela Zilahi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 martie 2012

Ingrediente
10 oua, 120 gr sunca presata de pui (atata am avut), 80 gr unt, sare, piper, Pentru sos maioneza:, 2 galbenusuri, 1 lingura mustar, 150-200 ml ulei, 200 gr smantana, Decor:, paprika

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

In primul rand fierbeti ouale, in apa clocotita cca 10-15 minute, sa fie tari. Taieti ouale pe diagonala, in doua si scoateti galbenusurile. Sunca de pui se pune intr-un blender si se paseaza ca pe o pasta. Apoi adaugam galbenusurile, untul si condimentele. Se paseaza in continuare, pana ce devine ca pasta. Eu am pus pasta intr-un pos si am umplut fiecare ou in parte.
Pentru sosul maioneza, galbenusurile se freaca cu mustarul apoi treptat se adauga uleiul. Eu amestec cu lingura de lemn, nu mixez maioneza niciodata. Apoi adaugam smantana si amestecam cu grija. Se poate servi separat de oua sau asezati ouale peste sosul maioneza. ( eu am asezat peste)
Pentru un aspect placut presarati putina paprika .
In primul rand fierbeti ouale, in apa clocotita cca 10-15 minute, sa fie tari. Taieti ouale pe diagonala, in doua si scoateti galbenusurile. Sunca de
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu pasta de sunca" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Retete de Pasti
oua umplute cu pasta de sunca

oua umplute cu pasta de sunca

Se fierb ouale tari. Sunca presata, taiata fin, se amesteca cu untul, care a fost inmuiat, fara

7 voturi    3 comentarii
1h
Retete de Pasti
Pască cu ciocolata

Pască cu ciocolata

Mai intai de toate facem maiaua, amestecind toate ingredientele si lăsăm vasul la loc cald pina

10 voturi    5 comentarii
3h
Retete de Pasti

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 12 martie 2012

    Delicioase si aspectuoase!***** Nici eu nu folosesc mixerul la maioneza...

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 10 oua
  • 120 gr sunca presata de pui (atata am avut)
  • 80 gr unt
  • sare
  • piper
  • Pentru sos maioneza:
  • 2 galbenusuri
  • 1 lingura mustar
  • 150-200 ml ulei
  • 200 gr smantana
  • Decor:
  • paprika

Raporteaza reteta

Retete
de Adela Zilahi
Cornulete fragede cu gem

Cornulete fragede cu gem

Drojdia se dizolva in laptele caldut cu o lingurita de zahar, lasam 10-15 min. Apoi adaugam o parte

78 voturi    16 comentarii
1h 40 min
Aluaturi si Foietaje
Muschiulet de porc in crusta de condimente cu piure de spanac

Muschiulet de porc in crusta de condimente cu piure de spanac

Se curata muschiuletul, se spala si se sterge de apa, se unge cu mustarul amestecat cu uleiul de

5 voturi    2 comentarii
2h
Fripturi
Pulpe de pui crocante

Pulpe de pui crocante

Pulpele se fierb in apa cu sare cca 20-30 de minute, apoi se scot ca sa se raceasca (supa obtinuta

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Sfaturi

Idei si retete pentru Pasti

8 modalitati de a folosi cozonacul ramas de la Paste
8 modalitati de a folosi cozonacul ramas de la Paste

Cozonacul este nelipsit de pe mesele de sarbatoare ale romanilor, fiind unul dintre deserturile preferate ale multora dintre noi.

8 voturi   7 comentarii
Idei si retete pentru Pasti
7 modalitati de a folosi ouale ramase de la Paste
7 modalitati de a folosi ouale ramase de la Paste

  Dupa Paste, se intampla sa ramanem cu o multime de oua colorate pe care nimeni nu le mai mananca. Si pentru ca risipa

8 voturi   9 comentarii
Idei si retete pentru Pasti
3 meniuri pentru o masa delicioasa de Paste
3 meniuri pentru o masa delicioasa de Paste

  Pentru ca masa de Paste trebuie sa fie plina cu cele mai delicioase si atent pregatite feluri de mancare, v-am pregatit

5 voturi   0 comentarii
Idei si retete pentru Pasti
Vezi toate articolele