Se fierb ouale tari;dupa ce s-au racit,se curata,se taie in doua in lat,ca niste paharele.Se scoate galbenusul si se imparte in doua.Jumatate se trece putina sare.Se pune uleiul,turnindu-l cite npitin si amestecind mereu,pana ce este sosul gata.
Galbenusurile lasate deoparte,se freaca cu bucatelele de carne de pasare fiarta ori fripta sau cu sunca,date prin masina de tocat.Se adauga castravetii,tocati foarte marunt si o lingura sau doua de sosul pregatit mai inainte.Se pune sare si piper dupa gust.Cu aceasta compozitie se umplu ouale cu virf.
Se toarna sosul in farfuria cu care vor fi servite la masa,si deasupra se aseaza jumatatile de ou umplute.Imprejur se pun foi de salata verde sau aspic tocat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii