Reteta postata pe: 07 aprilie 2018
Ingrediente
10 oua, Coaja de la 7 cepe (eu am pus amestec coaja galbena cu rosie), 2 linguri de otet, apa, Optional: ulei pentru uns pentru luciul oualor (eu nu am folosit)
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
Mod de preparare
Intr-un ceaun am pus un strat subtire de coaja de ceapa, apoi am asezat ouale, pe care inainte le-am spalat bine cu detergent de vase si clatite bine, asta pentru a le face mai fine, Iar peste oua am pus restul de coaja de ceapa, otetul ci am acoperit cu apa.
Cand a inceput sa fiarba, mai lasam 2 minute si stingem focul. Lasam in apa cca. jumatate de ora, apoi le scoatem usor cu o paleta si le lasam sa se raceasca.
Daca vreti sa obtineti un luciu frumos, ungeti un servetel sau o panza cu ulei si luati fiecare ou dandu-i luciu dorit
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua vopsite cu coaja de ceapa" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Retete de Pasti
Amestecati ingredientele pregatite pentru marinare si ungeti cu acestea bucata de carne de miel.
Se unge tava cu putin unt.
Se amesteca 250 gr lapte praf cu 100 g cacao.
Se fierb 150 ml apa cu
9 voturi
0 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate