Se spala ouale si se degreseaza bine, apoi se pun la fiert. De cand da primul clocot se mai lasa la fiert 10\', dupa care se opreste focul si ouale raman in apa fierbinte.Daca folosim mai multe culori, vom tine cont de cantitatea de oua pe care am fiert-o si le vom inparti in mod egal, sa avem oua din toate culorile.
Intr-o craticioara pregatim vopseaua(fiecare culoare in parte) tinind cont de instructiunile de pe plic.Luam oule pe rand si le introducem in vopsea. Cand culoarea dorita este obtinuta, le scoatem si le punem pe servetel absorbant. Procedam asa cu toate culorile si cu toate oule pe care vrem sa le vopsim.
Cat sunt inca calde, luam bucatica de slaninuta si o frecam bine, bine de ou, pentru ai da o stralucire si o frumusete aparte.
Oule stralucitoare, le asezam intr-un cosulet si sunt gata sa-l astepte pe iepuras.
Paste Fericit !

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii