1.Ouale cand sunt la temperatura camerei se spala cu detergent.Se pun la fiert in apa cu putina sare timp de 10-15 minute( mie imi plac ouale tari)
2.Cand sunt fierte, se scot, se pun sub jetul de apa rece timp de 3-4 minute pentru a ajunge la temperatura camerei.
3.Se pune vopseaua in apa caldutza, in functie de ce scrie pe prospectul fiecarei vopsea de oua, si adaugam 2-3 linguri de otet.
4.Ouale se introduc in vasul in care avem vopseaua si se tin cam 3-4 minute.
5.Cateva oua le-am pus intr-un ciorap pe care l-am legat cu un elastic pentru bani si pe ou am aplicat o frunza de patrunjel.A se retine ca se pune in ciorap cate un singur ou.
6.La final se ung fie cu ulei, fie cu o solutie speciala pentru oua( eu am avut in plicul cu vopsea si solutia pentru luciu)
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii