autor:

Fara foto

» » Prajituri

P rajitura Lidia

Autor: IOANA IORDANESCU (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Brazilia


    Reteta postata pe: 06 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IOANA IORDANESCU (Chef de cuisine)   
Specific:  

Brazilia


Reteta postata pe: 06 iunie 2008

Ingrediente
12 oua,o cana faina,o cana si jumatate zahar,un pahar cu sifon,4plicuri zahar vanilat,2 linguri ulei,2 borcane gem de capsuni,2 plicuri praf de frisca, bucatele ciocolata menaj.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

4 voturi

Mod de preparare

Se separa albusurile de galbenusuri apoi se bat spuma albusurile (ca pentru bezea) punandu-se si zaharul in ploaie ,apoi se adauga faina amestecandu-se usor de sus in jos ,separat intr-un vas se freaca galbenusurile cuuleiul si sifon se adauga zaharul vanilat si se pun peste compozitie, se tapeteaza tava cu margarina si un praf de faina ,se da la cuptor,cand este gata se lasa putin la racit apoi se pune deasupra gemul de capsuni(uniform) se bate frisca cu mixerul si se pune peste stratul de gem,deasupra se rade ciocolata. Este foarte gustoasa si racoroasa . Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "P rajitura Lidia" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Salam de biscuiti

Salam de biscuiti

Biscuitii se dau prin masina de tocat. Se freaca untul cu galbenusurile, zaharul, zaharul vanilat

11 voturi    12 comentarii
1h
Prajituri
Tarta cu mere

Tarta cu mere

Bati margarina spuma si aduagi zaharul si galbenusurile, separat bati albusurile apoi incorporez

4 voturi    1 comentariu
35 min
Prajituri

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

4 voturi

Ingrediente

  • 12 oua,o cana faina,o cana si jumatate zahar,un pahar cu sifon,4plicuri zahar vanilat,2 linguri ulei,2 borcane gem de capsuni,2 plicuri praf de frisca, bucatele ciocolata menaj.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Deliciu la pahar Deliciu la pahar

Facem un blat de pandispan din 6 oua, 6 linguri de zahar, 2 linguri de ulei, putina esenta de vanilie putina coaja de lamaie si 6 linguri

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mac Prajitura cu mac

Siropul: In primul rand pregatim siropul si il lasam sa se racoreasca pana pregatim blatul de prajitura. Intr-o cratita turnati 500

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura cu nuca si gem