Se separa albusurile de galbenusuri apoi se bat spuma albusurile (ca pentru bezea) punandu-se si zaharul in ploaie ,apoi se adauga faina amestecandu-se usor de sus in jos ,separat intr-un vas se freaca galbenusurile cuuleiul si sifon se adauga zaharul vanilat si se pun peste compozitie, se tapeteaza tava cu margarina si un praf de faina ,se da la cuptor,cand este gata se lasa putin la racit apoi se pune deasupra gemul de capsuni(uniform) se bate frisca cu mixerul si se pune peste stratul de gem,deasupra se rade ciocolata. Este foarte gustoasa si racoroasa . Pofta buna !

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii