autor:

Fara foto

» » Prajituri

P rajitura Lidia

Autor: IOANA IORDANESCU (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Brazilia


    Reteta postata pe: 06 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IOANA IORDANESCU (Chef de cuisine)   
Specific:  

Brazilia


Reteta postata pe: 06 iunie 2008

Ingrediente
12 oua,o cana faina,o cana si jumatate zahar,un pahar cu sifon,4plicuri zahar vanilat,2 linguri ulei,2 borcane gem de capsuni,2 plicuri praf de frisca, bucatele ciocolata menaj.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

4 voturi

Mod de preparare

Se separa albusurile de galbenusuri apoi se bat spuma albusurile (ca pentru bezea) punandu-se si zaharul in ploaie ,apoi se adauga faina amestecandu-se usor de sus in jos ,separat intr-un vas se freaca galbenusurile cuuleiul si sifon se adauga zaharul vanilat si se pun peste compozitie, se tapeteaza tava cu margarina si un praf de faina ,se da la cuptor,cand este gata se lasa putin la racit apoi se pune deasupra gemul de capsuni(uniform) se bate frisca cu mixerul si se pune peste stratul de gem,deasupra se rade ciocolata. Este foarte gustoasa si racoroasa . Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "P rajitura Lidia" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Rulada din ficatei de pui si paine

Rulada din ficatei de pui si paine

Calim ceapa tocata marunt, cat sa devina aurie.Adaugam ficateii spalati,curatati si bine scursi de

2 voturi    2 comentarii
1h 45 min
Prajituri
Prajitura cu ness

Prajitura cu ness

Blatul:separam albusurile pe care le batem spuma de galbenusuri.Apa impreuna cu zaharul se pune pe

13 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

4 voturi

Ingrediente

  • 12 oua,o cana faina,o cana si jumatate zahar,un pahar cu sifon,4plicuri zahar vanilat,2 linguri ulei,2 borcane gem de capsuni,2 plicuri praf de frisca, bucatele ciocolata menaj.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Papanasi cu dulceata de coacaze negre Papanasi cu dulceata de coacaze negre

Intr-un bol punem branza, galbenusurile, razatura de lamaie, zaharul vanilat, faina impreuna cu praful de copt. Separat batem albusurile

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura cu visine Prajitura cu visine

Albusurile se separa de galbenusuri, apoi se bat spuma cu zaharul si zaharul vanilat. Se freaca galbenusurile cu uleiul ca la maioneza

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura cu crema de ness si bezea