Se separa albusurile de galbenusuri apoi se bat spuma albusurile (ca pentru bezea) punandu-se si zaharul in ploaie ,apoi se adauga faina amestecandu-se usor de sus in jos ,separat intr-un vas se freaca galbenusurile cuuleiul si sifon se adauga zaharul vanilat si se pun peste compozitie, se tapeteaza tava cu margarina si un praf de faina ,se da la cuptor,cand este gata se lasa putin la racit apoi se pune deasupra gemul de capsuni(uniform) se bate frisca cu mixerul si se pune peste stratul de gem,deasupra se rade ciocolata. Este foarte gustoasa si racoroasa . Pofta buna !
Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii