autor:

Fara foto

» » Prajituri

P rajitura Lidia

Autor: IOANA IORDANESCU (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Brazilia


    Reteta postata pe: 06 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IOANA IORDANESCU (Chef de cuisine)   
Specific:  

Brazilia


Reteta postata pe: 06 iunie 2008

Ingrediente
12 oua,o cana faina,o cana si jumatate zahar,un pahar cu sifon,4plicuri zahar vanilat,2 linguri ulei,2 borcane gem de capsuni,2 plicuri praf de frisca, bucatele ciocolata menaj.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

4 voturi

Mod de preparare

Se separa albusurile de galbenusuri apoi se bat spuma albusurile (ca pentru bezea) punandu-se si zaharul in ploaie ,apoi se adauga faina amestecandu-se usor de sus in jos ,separat intr-un vas se freaca galbenusurile cuuleiul si sifon se adauga zaharul vanilat si se pun peste compozitie, se tapeteaza tava cu margarina si un praf de faina ,se da la cuptor,cand este gata se lasa putin la racit apoi se pune deasupra gemul de capsuni(uniform) se bate frisca cu mixerul si se pune peste stratul de gem,deasupra se rade ciocolata. Este foarte gustoasa si racoroasa . Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "P rajitura Lidia" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Tarta cu mascarpone si capsuni

Tarta cu mascarpone si capsuni

Spumam untul cu zaharul, adaugam si faina si mixam; pentru aroma adaugam si coaja de portocala razuita;

3 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Prajituri
Prajitura cu mere, pere, frisca si caramel

Prajitura cu mere, pere, frisca si caramel

Blatul: Curatam merele, perele si le taiem cuburi potrivite. Tapetam cu hartie o tava de 20/24

6 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

4 voturi

Ingrediente

  • 12 oua,o cana faina,o cana si jumatate zahar,un pahar cu sifon,4plicuri zahar vanilat,2 linguri ulei,2 borcane gem de capsuni,2 plicuri praf de frisca, bucatele ciocolata menaj.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Guguluf cu ciocolata Guguluf cu ciocolata

Procedam asa : mixam galbenusurile cu zaharul, uleiul, praful de copt si zaharul vanilat; albusurile se bat spuma cu un praf de sare.

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura desteapta cu dovleac Prajitura desteapta cu dovleac

Dovleacul a fost spalat, sters cu prosop de bucatarie, taiat in felii groase, scos miezul cu samburi si copt in tava tapetata cu hartie

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Tarta cu mere si budinca de vanilie