autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Mancaruri cu peste

Păstrăvi în papiotă

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 10 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 10 august 2010

Ingrediente
4 p astrăvi, 4 căţei de usturoi, 1 legătură mică de pătrunjel verde, 1/2 lămâie, 4 linguri de ulei de măsline, sare şi piper, puţin ardei iute(optional), folie de aluminiu

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

7 voturi

Mod de preparare

Preîncălzeşte cuptorul la 220°C (thermostat 7-8).
Goleşte păstrăvul de intestine etc.
Spală-l bine si pune-l pe hârtie absorbantă.
Taie mărunt frunzele de pătrunjel, zdrobeste usturoiul, adauga sucul de lămâie şi uleiul de măsline.Pune sare şi piper. Amestecă bine.
Aşază păstrăvul pe o bucată de folie de aluminiu.
Pune amestecul în interiorul fiecărui peşte.
Închide peştele cu folia de aluminiu şi strânge la capete. Iese o "papiotă". Procedeaza la fel cu toţi peştii.
Pune-i într-o tava şi dă la cuptor 20 de minutre.
Serveşte cu cartofi natur, orez, legume.
Daca ti-a placut reteta noastra "Păstrăvi în papiotă" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
dorada la gratar pe pat de cus-cus

dorada la gratar pe pat de cus-cus

doarada se curata ,se spala se condimenteaza si se unge cu ulei..se frige pe grilul incins intr-un

6 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Creveti in usturoi cu garnitura de ardei

Creveti in usturoi cu garnitura de ardei

Faina, sarea si boiaua de ardei se amesteca si se trec crevetii prin aceasta combinatie fiind prajiti

6 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 23 august 2010

    Foarte apetisanti!!!!

  • Adelina Damian-Fekete

    Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 11 august 2010

    Multumesc de idee, Mihaela. O să adaug la reţetă că-mi place ardeiul iute. Toată familia a lăudat reţeta asta, e si foarte usor de făcut!

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 11 august 2010

    Tare buni mai sunt!!!felicitãri :)

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 11 august 2010

      O bunatate !

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 11 august 2010

      Foarte aromati!***** In tarile arabe se adauga la umplutura de patrunjel si putin ardei iute taiat marunt si cateva nuci pisate; ies deliciosi.

    • anaandronel

      anaandronel (Chef de cuisine) , 10 august 2010

      Sanatos si usor de pregatit,super reteta!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

7 voturi

Ingrediente

  • 4 p astrăvi
  • 4 căţei de usturoi
  • 1 legătură mică de pătrunjel verde
  • 1/2 lămâie
  • 4 linguri de ulei de măsline
  • sare şi piper
  • puţin ardei iute(optional)
  • folie de aluminiu

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

97 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

7 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

4 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Foarte apetisanti!!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Somon la cuptor in crusta de aluat fraged Somon la cuptor in crusta de aluat fraged

Mai intai vom pregati aluatul, ca sa aiba timp sa se odihneasca. Intr-un vas punem faina si sarea, peste care vom adauga untul rece,

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Lup de mare cu legume si orez negru Lup de mare cu legume si orez negru

Pestele curatat se pune la marinat pentru cel putin 30 min, impreuna cu continutul plicului de condiment lichid. Dupa marinare punem

0 voturi    0 comentarii
55 min
Mancaruri cu peste
Merluciu cu cartofi noi si rosii cherry