Păstrăvi în papiotă

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Păstrăvi în papiotă

Ingrediente

  • 4 p astrăvi
  • 4 căţei de usturoi
  • 1 legătură mică de pătrunjel verde
  • 1/2 lămâie
  • 4 linguri de ulei de măsline
  • sare şi piper
  • puţin ardei iute(optional)
  • folie de aluminiu

Mod de preparare

Preîncălzeşte cuptorul la 220°C (thermostat 7-8).

Goleşte păstrăvul de intestine etc.

Spală-l bine si pune-l pe hârtie absorbantă.

Taie mărunt frunzele de pătrunjel, zdrobeste usturoiul, adauga sucul de lămâie şi uleiul de măsline.Pune sare şi piper. Amestecă bine.

Aşază păstrăvul pe o bucată de folie de aluminiu.

Pune amestecul în interiorul fiecărui peşte.

Închide peştele cu folia de aluminiu şi strânge la capete. Iese o "papiotă". Procedeaza la fel cu toţi peştii.

Pune-i într-o tava şi dă la cuptor 20 de minutre.

Serveşte cu cartofi natur, orez, legume.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Budinca de paste cu pui si legume

Budinca de paste cu pui si legume

Budinca de paste cu pui si legume
Cartofi wedges

Cartofi wedges

Reteta de cartofi wedges. Cartofi wedges la cuptor cu boia, usuroi, piper, sare si ulei de masline. Retete de cartofi wedges...

Cartofi wedges
Papricas de pui cu galuste de faina

Papricas de pui cu galuste de faina

Papricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...

Papricas de pui cu galuste de faina
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise