Preîncălzeşte cuptorul la 220°C (thermostat 7-8).
Goleşte păstrăvul de intestine etc.
Spală-l bine si pune-l pe hârtie absorbantă.
Taie mărunt frunzele de pătrunjel, zdrobeste usturoiul, adauga sucul de lămâie şi uleiul de măsline.Pune sare şi piper. Amestecă bine.
Aşază păstrăvul pe o bucată de folie de aluminiu.
Pune amestecul în interiorul fiecărui peşte.
Închide peştele cu folia de aluminiu şi strânge la capete. Iese o "papiotă". Procedeaza la fel cu toţi peştii.
Pune-i într-o tava şi dă la cuptor 20 de minutre.
Serveşte cu cartofi natur, orez, legume.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii