autor:

Fara foto

» » Aperitive

Pacheţele surpriză

Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 aprilie 2010

Ingrediente
1 pachet foi de păcintă,1 conservă de ton sau 1 piept de pui tocat mărunt, 100 g. caşcaval/brânză sărată (ras), 6-8 ouă, 100 g. unt topit, 1 legătură pătrunjel, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se amestecă tonul/sau carnea de pui cu cascavalul/brânza care se asezonează cu verdeaţa, sarea şi piperul. Foile de aluat se taie în 4 fâşii. Se iau câte 4 fâşii şi se aşează în cruce după care se ung cu unt. În centru se aşează 2 linguri de compoziţie în mijlocul căruia se face o adâncitură în care se sparge un ou. Se strânge uşor pacheţelul, se pun într-o tavî unsă cu unt şi se dă la cuptor 5 - 10 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pacheţele surpriză" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
PAINE CU OU LA CUPTOR

PAINE CU OU LA CUPTOR

Se bat 2 oua cu putina sare, se inmoaie painea, se aseaza feliile in tava unsa cu ulei, se aseaza:

22 voturi    8 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Oua umplute picante

Oua umplute picante

Se fierb ouale tari;dupa ce s-au racit,se curata,se taie in doua in lat,ca niste paharele.Se scoate

2 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet foi de păcintă,1 conservă de ton sau 1 piept de pui tocat mărunt
  • 100 g. caşcaval/brânză sărată (ras)
  • 6-8 ouă
  • 100 g. unt topit
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Omleta cu dragoste...de dieta Omleta cu dragoste...de dieta

Speli bine ouale, apoi le bati impreuna cu condimentele. Rucola o speli si o rupi bucatele. Mozzarella o tai in jumatati. Ardeiul

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive
Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Oua umplute pane