Se face coca din oua, faina si sare ca pentru taietei, se intinde (nu foarte subtire). Separat se caleste ceapa verde, usturoiul, spanacul fiert si scurs f. bine si tocat marunt, iar dupa ce s-au calit binisor se adauga putina smantana dulce lichida(compozitia nu trebuie sa fie foarte moale). Coca se taie in forma rotunda, se imparte compozitia in doua si se pune pe fiecare forma, urmand apoi sa se faca pachetele in forma de semiluna.Se prajesc in unt si se servesc calde langa salata.Dupa preferinta, se poate razui deasupra parmezan.
Pofta buna!
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii