legumele pentru umplutura se cales la foc iute in ulei:ceapa,morcovii,ardeii,varza.
in privinta umpluturii sunt multe variante,eu am ales varianta doar cu legumele acestea.umplutura poate fi si cu altfel de legume si cu carne si legume.
se ia foaia din pachet si se pune cam jumatate de minut,in apa rece dupa care se scoate si se pune pe un servet umed,un minut.
punem o lingura de umplutura,se-mpaturesc ca sarmalele.
se prajesc pachetelele in mult ulei, 3 cesti de ulei, incins,fara sa fumege,doamne fereste,(deep fry)
se aseaza pe platou si se servesc.daca servirea nu e imediata se acopera cu folie de aluminiu si se reincalzasc la microunde.
ptr.dippimg sauce(sosul in care se poate inmuia pachetelul inainte de a-l manca)
din zahar,otet si 2 linguri apa,facem un amestec ce-l punem la fiert la foc incet pana se topeste zaharul , dupa care il lasam la foc mai incet,pana se leaga siropul.la sfarsit punem ardeiul iute si inchidem focul.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii