pachetele de primavara

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie
pachetele de primavara

Ingrediente

  • 1 pachet foi de orez
  • ulei
  • umplutura:
  • 1 varza alba mica taiata fideluta
  • 1 ceapa mare taiata solzisori
  • 3 morcovi mari taiati julienne sau dati pe razatoare
  • 1 ardei rosu taiat julienne
  • 1 lingura sos hoisin
  • 3-5 linguri sos soia
  • sare ,daca mai este nevoie,piper
  • dipping sauce:(optional)
  • 4 linguri zahar brun
  • 1/4 ceasca otet de orez
  • 2 linguri de apa
  • 2 ardei iuti rosii curatati de seminte

Mod de preparare

legumele pentru umplutura se cales la foc iute in ulei:ceapa,morcovii,ardeii,varza.

in privinta umpluturii sunt multe variante,eu am ales varianta doar cu legumele acestea.umplutura poate fi si cu altfel de legume si cu carne si legume.

se ia foaia din pachet si se pune cam jumatate de minut,in apa rece dupa care se scoate si se pune pe un servet umed,un minut.

punem o lingura de umplutura,se-mpaturesc ca sarmalele.

se prajesc pachetelele in mult ulei, 3 cesti de ulei, incins,fara sa fumege,doamne fereste,(deep fry)

se aseaza pe platou si se servesc.daca servirea nu e imediata se acopera cu folie de aluminiu si se reincalzasc la microunde.

ptr.dippimg sauce(sosul in care se poate inmuia pachetelul inainte de a-l manca)

din zahar,otet si 2 linguri apa,facem un amestec ce-l punem la fiert la foc incet pana se topeste zaharul , dupa care il lasam la foc mai incet,pana se leaga siropul.la sfarsit punem ardeiul iute si inchidem focul.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise