Legumele se taie fideluta, carnea se prajeste usor se adauga legumele, supa ,condimentele, cand sunt aproape gata legumele(usor crocante) se leaga cu amidon si se pune uleiul de susan. Se lasa la racit. Din faina ,apa, se face un aluat ca de clatite pentru lipit foile .Se taie foaia de placinta patrate se umple cu farsa de legume si carne se ruleaza se indoaie marginile foii in interior se lipesc cu faina diluata cu apa se termina de rulat se trag prin ou si se prajesc in ulei incins pana devin aurii. Se scot pe o hartie absorbanta se lasa la scurs.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii