Puneti, pe rand, pieptii de pui intre 2 folii de plastic si bateti-i cu fundul unei cratite ori cu sucitorul.
Taiati branza in 4 bucati mari si tocati marunt frunzele de salvie.
Tavaliti bucatile de branza prin salvia tocata si asezati-le la mijlocul fileurilor de pui. Sarati, piperati, impaturiti carnea peste branza si fixati pachetelele astfel obtinute cu sfoara subtire de bucatarie.
Incingeti cuptorul la 180°. Puneti pachetelele intr-o forma termorezistenta si stropiti-le cu vin. Presarati peste ele cate-o bucatica de unt, sarati-le, piperati-le si dati-le circa 40 de minute la cuptor.
Stropiti-le din cand in cand cu zeama din tava si serviti-le fierbinti, acoperite cu sos. Ca garnitura: sote de dovlecei sau piure de cartofi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii