autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pachetele de sunca si vinete

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 6 persoane): 2 vinete, , 2 linguri de ulei, , 6 felii de sunca (jambon), , 2 linguri unt, , salata verde.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se spala vinetele, se taie rondele si se rumenesc 10 minute la foc mic, in uleiul incins. Se infasoara rondelele (cate 2-3) in feliile de sunca, se fixeaza capetele acestora cu scobitori (pe orizontala) si se prajesc intr-o tigaie de teflon, in 50 g de unt. Inainte de a le servi, se asaza in farfurii, pe frunze de salata, se sareaza si se pipereaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele de sunca si vinete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Anghinare cu pancetta

Anghinare cu pancetta

Incepem cu prepararea anghinarelor care necesita rapiditate si un pic de timp.Inainte de a pregati

5 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Carne de pui la cuptor

Carne de pui la cuptor

Se unge un vas de yena cu ulei de masline ,se aseaza pulpa taiata si condimentata , se curata si

5 voturi    4 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 10 %
999.99 lei
899.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 6 persoane): 2 vinete
  • 2 linguri de ulei
  • 6 felii de sunca (jambon)
  • 2 linguri unt
  • salata verde.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Fit Hamburger de Halloween Fit Hamburger de Halloween

Carnea se caleste impreuna cu supa pentru 15 min. Dupa ce se raceste putin, se amesteca cu restul ingredientelor pentru hamburger (mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ciulamaua bunicii Ciulamaua bunicii

Curatam ciupercile de pielita, le spalam si le feliem. Ciocanelele de pui se pun la fiert cu 1,5 l de apa si o lingurita de sare, se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Fasole cu costita si orez alb(Feijoada de Entercosto)