autor:

adriana gherman

» » Mancaruri cu peste

Paella cu fructe de mare si piept de pui

Autor: adriana gherman (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 17 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: adriana gherman (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 17 ianuarie 2010

Ingrediente
Ingrediente:, 2 fileuri de piept de pui, 300 g amestec fructe de mare (midii, crevete, sepii, calamari...), 50 g fasole verde, 1 ardei gras, 1 ceapa, 3 catei de usturoi, 1 rosie, 100 g orez, 40 ml ulei de masline, 50 g mazare, sare, piper, putin sofran

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

15 voturi

Mod de preparare

Fasolea verde se curata si se rupe in bucati potrivite apoi se fierbe in apa cu sare. Dupa aproximativ 5 min. de cand a inceput sa fiarba se adauga si mazarea si se fierb in continuare inca 10 - 15 min.
Se incinge uleiul intr-o tigaie mare si se caleste ceapa tocata si usturoiul pisat; se adauga carnea de pui taiata cubulete, iar cand este gata se pun si fructele de mare si se calesc si ele.
Se taie cuburi ardeiul si rosia decojita si se pun peste fructele de mare.
Se mai lasa cateva minute pe foc, apoi se adauga orezul , iar dupa un minut fasolea si mazarea fierte si scurse de apa.
Se toarna apa cat sa acopere totul, se adauga sare si piper, sofranul; se acopera si se fierbe totul la foc mic 20 min.
Se amesteca din cand in cand pana se absoarbe zeama si orezul este bine fiert.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paella cu fructe de mare si piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Paella cu fructe de mare si carne de pui

Paella cu fructe de mare si carne de pui

Paella se prepara intr-o cratita ce poarta acelasi nume si se serveste direct din ea, se face la

6 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu peste
Linte cu pastrav in crusta de pesmet

Linte cu pastrav in crusta de pesmet

Se fierbe lintea. Prazul se taie rondele. Usturoiul se taie marunt sau se da pe razatoarea fina.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 20 mai 2010

    O bunatate !

  • adriana gherman

    adriana gherman (Chef de cuisine) , 22 februarie 2010

    Alex, sunt cam 3 portii. Oricum, depinde si de ce pofta de mancare are fiecare.

  • carmencita

    carmencita (Chef de cuisine) , 22 februarie 2010

    nu se pune sos de soia si condimente specifice pt paella? eu asa stiu de la o bucatareasa din spania. Oricum e delicioasa

    • Fara foto

      Alex , 17 februarie 2010

      Pentru cate portii e reteta aceasta?

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010

      Frumos, gustos, tentant.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 23 ianuarie 2010

      Foarte frumos prezentata aceasta reteta.Nu m-am incumetat sa fac niciodata fructe de mare,dar merita incercata.Felicitari,ai votul meu si un 10 cu multe stelute.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

15 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 2 fileuri de piept de pui
  • 300 g amestec fructe de mare (midii
  • crevete
  • sepii
  • calamari...)
  • 50 g fasole verde
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 1 rosie
  • 100 g orez
  • 40 ml ulei de masline
  • 50 g mazare
  • sare
  • piper
  • putin sofran

Raporteaza reteta

Retete
de adriana gherman
Prajitura cu nuci si crema de cafea

Prajitura cu nuci si crema de cafea

Mod de preparare: Blat - Albusurile se bat spuma tare cu zaharul. Cand acestea se tin bine pe

14 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Prajituri
PRAJITURA  "CADET"

PRAJITURA "CADET"

Preparare blat: Se freaca galbenusurile cu zahărul pana ce acestea işi dubleaza volumul. Se

7 voturi    8 comentarii
40 min
Prajituri
Prajitura " Inghetata falsa "

Prajitura " Inghetata falsa "

Mod de preparare: Pentru blat bateti spuma albusurile cu zaharul . Cand aceasta este intarita se

34 voturi    11 comentarii
1h 30 min
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Peste asiatic Peste asiatic

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pentru marinada,se adauga pestele, se amesteca bine sa fie cuprins pestele in totalitate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Pangasius cu ciuperci la cuptor