Ingrediente
Ingrediente:, 2 fileuri de piept de pui, 300 g amestec fructe de mare (midii, crevete, sepii, calamari...), 50 g fasole verde, 1 ardei gras, 1 ceapa, 3 catei de usturoi, 1 rosie, 100 g orez, 40 ml ulei de masline, 50 g mazare, sare, piper, putin sofran
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
15 voturi
Mod de preparare
Se incinge uleiul intr-o tigaie mare si se caleste ceapa tocata si usturoiul pisat; se adauga carnea de pui taiata cubulete, iar cand este gata se pun si fructele de mare si se calesc si ele.
Se taie cuburi ardeiul si rosia decojita si se pun peste fructele de mare.
Se mai lasa cateva minute pe foc, apoi se adauga orezul , iar dupa un minut fasolea si mazarea fierte si scurse de apa.
Se toarna apa cat sa acopere totul, se adauga sare si piper, sofranul; se acopera si se fierbe totul la foc mic 20 min.
Se amesteca din cand in cand pana se absoarbe zeama si orezul este bine fiert.
Alex , 17 februarie 2010
Pentru cate portii e reteta aceasta?
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010
Frumos, gustos, tentant.
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 23 ianuarie 2010
Foarte frumos prezentata aceasta reteta.Nu m-am incumetat sa fac niciodata fructe de mare,dar merita incercata.Felicitari,ai votul meu si un 10 cu multe stelute.