Se calesc ceapa si usturoiul 2-3 min, dupa care se adauga restul legumelor taiate cubulete si se mai calesc 5 min.Apoi se adauga supa si condimentele si se lasa sa fiarba 10 min.
Se adauga orezul si se continua procesul de gatire pana orezul absoarbe toata apa, dar nu este prea uscat.Pentru a fi putin crocant, eu dau totul la cuptor pentru 10 min.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii