autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Dulciuri diverse

Pahare Amour

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 februarie 2010

Ingrediente
- 250 g de mascarpone, - 100 g de zmeură(proaspătă sau congelată), - 4 pahare sau 2 (depinde de mărime), - 2 linguri de Nutela, pişcoturi sau biscuiţi fini, - cacao pudră/ciocolata rasă

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Alege 2 pahare largi.
Amestecă mascarpone cu Nutela cu un tel pentru ca amestecul să fie omogen.
Amestecă pişcoturile în siropul lăsat de zmeură. Dacă ai fructe proaspete, moaie pişcoturile în puţin sirop de fructe sau în sirop făcut cu zahăr şi apă.
Pune o bucată de pişcot pe fundul paharului, presară zmeură, apoi amestec de cremă.
Repetă operaţia. Presară puţină cacao sau ciocolată rasă.
Pune 10 minute la rece.
Asezonează cu multe zâmbete si cu o atmosferă romantică.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pahare Amour" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura turnata cu mere

Prajitura turnata cu mere

Merele curatate se dau prin razatoarea mare. Se amesteca ingredientele uscate faina, grisul, praful

2 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Cornulete cu brinza

Cornulete cu brinza

Intr-un bol se amesteca brinza cu margarina moale se adauga oul praful de copt si faina si se framinta

15 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 februarie 2010

    Foarte buna.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 18 februarie 2010

    Sunt sigura ca este un deliciu.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 februarie 2010

    Foarte gustos!

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 16 februarie 2010

      Ce bun trebuie sa fie!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 15 februarie 2010

      Delicioasa cu siguranta.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 februarie 2010

      Tare gustos trebuie sa fie...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • - 250 g de mascarpone
  • - 100 g de zmeură(proaspătă sau congelată)
  • - 4 pahare sau 2 (depinde de mărime)
  • - 2 linguri de Nutela
  • pişcoturi sau biscuiţi fini
  • - cacao pudră/ciocolata rasă

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

128 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

7 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

4 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte buna.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gomboti cu prune si nuca (galuste cu prune si nuca) Gomboti cu prune si nuca (galuste cu prune si nuca)

Mai intai ne vom ocupa de prune, apoi de aluat. Amestecam zaharul brun cu o lingura de scortisoara.Prunele dupa ce au fost spalate si

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Dulceata de cirese amare cu menta Dulceata de cirese amare cu menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la trei masuri de cirese, doua masuri de zahar, se adauga o lamaie taiata cubulete si un

2 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Clatite cu nuci in chateau de vin alb