autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Dulciuri diverse

Pahare Amour

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 februarie 2010

Ingrediente
- 250 g de mascarpone, - 100 g de zmeură(proaspătă sau congelată), - 4 pahare sau 2 (depinde de mărime), - 2 linguri de Nutela, pişcoturi sau biscuiţi fini, - cacao pudră/ciocolata rasă

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Alege 2 pahare largi.
Amestecă mascarpone cu Nutela cu un tel pentru ca amestecul să fie omogen.
Amestecă pişcoturile în siropul lăsat de zmeură. Dacă ai fructe proaspete, moaie pişcoturile în puţin sirop de fructe sau în sirop făcut cu zahăr şi apă.
Pune o bucată de pişcot pe fundul paharului, presară zmeură, apoi amestec de cremă.
Repetă operaţia. Presară puţină cacao sau ciocolată rasă.
Pune 10 minute la rece.
Asezonează cu multe zâmbete si cu o atmosferă romantică.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pahare Amour" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Chec din albusuri, cu dulceata de mure

Chec din albusuri, cu dulceata de mure

Batem albusurile cu un strop de sare si apoi adaugam treptat zaharul si aromele(esenta de vanilie

2 voturi    1 comentariu
50 min
Dulciuri diverse
Chec cu ghimbir, caise si prune uscate

Chec cu ghimbir, caise si prune uscate

Caisele si prunele uscate le tocam cubulete si le punem sa se inmoaie timp de cateva ore in cognac

6 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 februarie 2010

    Foarte buna.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 18 februarie 2010

    Sunt sigura ca este un deliciu.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 februarie 2010

    Foarte gustos!

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 16 februarie 2010

      Ce bun trebuie sa fie!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 15 februarie 2010

      Delicioasa cu siguranta.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 februarie 2010

      Tare gustos trebuie sa fie...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • - 250 g de mascarpone
  • - 100 g de zmeură(proaspătă sau congelată)
  • - 4 pahare sau 2 (depinde de mărime)
  • - 2 linguri de Nutela
  • pişcoturi sau biscuiţi fini
  • - cacao pudră/ciocolata rasă

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

90 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

7 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

3 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte buna.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Chec cu fulgi de ciocolata si glazura