autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Dulciuri diverse

Pahare Amour

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 februarie 2010

Ingrediente
- 250 g de mascarpone, - 100 g de zmeură(proaspătă sau congelată), - 4 pahare sau 2 (depinde de mărime), - 2 linguri de Nutela, pişcoturi sau biscuiţi fini, - cacao pudră/ciocolata rasă

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Alege 2 pahare largi.
Amestecă mascarpone cu Nutela cu un tel pentru ca amestecul să fie omogen.
Amestecă pişcoturile în siropul lăsat de zmeură. Dacă ai fructe proaspete, moaie pişcoturile în puţin sirop de fructe sau în sirop făcut cu zahăr şi apă.
Pune o bucată de pişcot pe fundul paharului, presară zmeură, apoi amestec de cremă.
Repetă operaţia. Presară puţină cacao sau ciocolată rasă.
Pune 10 minute la rece.
Asezonează cu multe zâmbete si cu o atmosferă romantică.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pahare Amour" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Minitarte cu curd de capsuni

Minitarte cu curd de capsuni

Dupa ce am pregatit aluatul, asa cum am aratat la minitarte vesele,il intindem intr-o foaie mai subtire(va

3 voturi    6 comentarii
20 min
Dulciuri diverse
Clatite cu mere

Clatite cu mere

- se mixeaza bine ouale cu uleiul,sarea,esentele,apoi se adauga faina,mixand in continuare,coaja

13 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 35 %
259.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 februarie 2010

    Foarte buna.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 18 februarie 2010

    Sunt sigura ca este un deliciu.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 februarie 2010

    Foarte gustos!

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 16 februarie 2010

      Ce bun trebuie sa fie!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 15 februarie 2010

      Delicioasa cu siguranta.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 februarie 2010

      Tare gustos trebuie sa fie...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • - 250 g de mascarpone
  • - 100 g de zmeură(proaspătă sau congelată)
  • - 4 pahare sau 2 (depinde de mărime)
  • - 2 linguri de Nutela
  • pişcoturi sau biscuiţi fini
  • - cacao pudră/ciocolata rasă

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

83 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

3 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte buna.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Placinte cu visine -din compot sau congelate Placinte cu visine -din compot sau congelate

Aluatul il pregatim de cu seara. Topim untul sau margarina in lapte sau lapte vegetarian la bain marie si lasam sa fie caldut. In oala

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Fondante de curmale cu cocos Fondante de curmale cu cocos

Curmalele le curatam de samburi si le punem intr-un bol cu apa fierbinte, le lasam 1 ora pana se inmoaie-le strecuram bine si le punem

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Dulceata de capsuni intregi