Pahare Amour

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 250 g de mascarpone
  • - 100 g de zmeură(proaspătă sau congelată)
  • - 4 pahare sau 2 (depinde de mărime)
  • - 2 linguri de Nutela
  • pişcoturi sau biscuiţi fini
  • - cacao pudră/ciocolata rasă

Mod de preparare

Alege 2 pahare largi.

Amestecă mascarpone cu Nutela cu un tel pentru ca amestecul să fie omogen.

Amestecă pişcoturile în siropul lăsat de zmeură. Dacă ai fructe proaspete, moaie pişcoturile în puţin sirop de fructe sau în sirop făcut cu zahăr şi apă.

Pune o bucată de pişcot pe fundul paharului, presară zmeură, apoi amestec de cremă.

Repetă operaţia. Presară puţină cacao sau ciocolată rasă.

Pune 10 minute la rece.

Asezonează cu multe zâmbete si cu o atmosferă romantică.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise