autor:

Anonim

» » Aluaturi si Foietaje

pai parmezan

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 august 2008

Ingrediente
foietaj crud, cascaval, oua, faina, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Foietajul se intinde in foaie groasa de 1 cm, se aseaza pe tava stropita cu apa, se unge cu ou, se taie in bucati lungi de 8 cm, si late de 3 cm, iar deasupra de presara sare si cascaval ras. Se coace la cuptor, la foc potrivit.
Daca ti-a placut reteta noastra "pai parmezan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Rulouri din aluat foitaj, umplute, pentru vin sau bere

Rulouri din aluat foitaj, umplute, pentru vin sau bere

Pana se decongeleaza aluatul, putem prepara umplutura. Salamul se razuie pe razatoarea cu gauri mari,

3 voturi    11 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Merdenele

Merdenele

Din faina, sare, otet si apa se framanta un aluat elastic si nelipicios. Apoi se pune pe masa de

14 voturi    9 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • foietaj crud
  • cascaval
  • oua
  • faina
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Spirale cu ciocolata si cu crant de alune de padure