autor:

Anonim

» » Aluaturi si Foietaje

pai parmezan

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 august 2008

Ingrediente
foietaj crud, cascaval, oua, faina, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Foietajul se intinde in foaie groasa de 1 cm, se aseaza pe tava stropita cu apa, se unge cu ou, se taie in bucati lungi de 8 cm, si late de 3 cm, iar deasupra de presara sare si cascaval ras. Se coace la cuptor, la foc potrivit.
Daca ti-a placut reteta noastra "pai parmezan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Paine cu amestec de faina si malai

Paine cu amestec de faina si malai

Este o paine pe care o faceau femeile la tara economisind faina, malaiul fiind la indemana oricui

10 voturi    7 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • foietaj crud
  • cascaval
  • oua
  • faina
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    7 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Turta cu dulceata de caise