autor:

Anonim

» » Aluaturi si Foietaje

pai parmezan

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 august 2008

Ingrediente
foietaj crud, cascaval, oua, faina, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Foietajul se intinde in foaie groasa de 1 cm, se aseaza pe tava stropita cu apa, se unge cu ou, se taie in bucati lungi de 8 cm, si late de 3 cm, iar deasupra de presara sare si cascaval ras. Se coace la cuptor, la foc potrivit.
Daca ti-a placut reteta noastra "pai parmezan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Cozonac cu nuca ,fulgi de migdale si halva

Cozonac cu nuca ,fulgi de migdale si halva

Aluatul l-am facut la masina de paine iar ingredientele au fost puse in ordinea scrisa mai sus.

1 vot    1 comentariu
5h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Paine cu cartofi si seminte

Paine cu cartofi si seminte

Cu toate ca nu postez foarte des retetele mele de paine, sa stiti ca o prepar aproape zilnic in casa.

1 vot    2 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • foietaj crud
  • cascaval
  • oua
  • faina
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Minciunele