Aluatul l-am facut cu masina de facut paine si l-am lasat sa dospeasca , apoi am modelat 2 painici.
Daca nu aveti masina de facut paine, aluatul se poate framanta si cu mana, pana se obtine un aluat elastic si apoi se adauga uleiul si cerealele la sfarsit. Se lasa la dospit minim 1 ora.
Le-am copt la jumatatea cuptorului, la 220 de grade cu cuptorul preincalzit si cu o tava cu apa sub tava de paine ca sa iasa coaja crocanta.
Au iesit foarte gustoase si pufoase si se pastreaza foarte bine si pentru ziua urmatoare.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii