autor:

Dachman Laura

» » , , , , Aperitive, Aperitive, Aperitive, Budinci, Mancaruri cu carne

Paine crocanta la cuptor cu sunca si branza Cheddar

Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 februarie 2010

Ingrediente
unt, pentru uns, 250 gr paine, taiata felii, 90 gr sunca, feliata, 150 gr branza Cheddar, rasa, 3 oua, 250 ml lapte, 250 ml smantana, 1 lingura mustar

Dificultate: Redusa Timp: 1h

61 voturi

Mod de preparare

Unge cu unt un vas termorezistent.Aseaza feliile de paine in vas iar printre acestea presara sunca si branza Cheddar.Intr-un vas bate ouale cu laptele, smantana si mustarul.Toarna acest amestec peste paine.Acopera vasul si da-l la rece cel putin 2 ore.

Incalzeste cuptorul la 200⁰C.Da painea la cuptor 40-50 minute pana cand deasupra s-a rumenit iar amestecul cu oua s-a facut.Serveste preparatul imediat.



http://lauradfood.blogspot.com/
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine crocanta la cuptor cu sunca si branza Cheddar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Rotisserie Air Fryer Oven

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 23 comentarii

  • Marilena Rubanov , 07 mai 2015

    Da,se pot combina si e gustos!

  • Anuta_Adascalitei

    Anuta_Adascalitei (Maestru bucatar) , 15 martie 2015

    Ce bine arata!

  • Crenguta Paraschiv , 07 mai 2014

    bagi vasul 2 ore la rece(frigider) si apoi il bagi in cuptorul preincalzit la 200 grade sigur pocneste vasul

    • Rodica Kovacs , 26 martie 2014

      bagi vasul 2 ore la rece(frigider) si apoi il bagi in cuptorul preincalzit la 200 grade sigur pocneste vasul

    • Hilde Natu , 26 martie 2014

      mustar cu smantana, lapte si oua ???????

    • Micu Marcela , 19 februarie 2014

      hmmmmmmm

    • MikiZeno MikiZen , 08 februarie 2014

      e un fel de pizza din felii de paine - bati ouale cu lapte si inmoi feliile k la friganele, le asezi in tava, pui carnita de care ai (salam, parizer, bucatele de piept de pui). Razi branza sau cascavalul si mai bati 1-2 oua deasupra si dai la cuptor pana se rumeneste branza deasupra si gata. Cand bati ouale de pus deasupra poti sa pui in ele ketchup si le bati cu totul

    • Roxana Stancu , 07 februarie 2014

      super . o fac mai mereu cand ma grabesc si nu am mancare

    • Szabo_Ioana

      Szabo_Ioana (Chef de cuisine) , 03 decembrie 2013

      Ce idee minunata , mai mereu ma intrebam ce sa mai fac cu painea, cand se cumpara prea multa .Acum stiu multumim :)

    • Ionescu Corina , 03 decembrie 2013

      ..valoros...

    • Proca Constanta , 02 decembrie 2013

      Ce bine arata !

    • maerean alina (Chef de cuisine) , 02 decembrie 2013

      arata bine si e foarte usoara

    • Nutzi Nutzyka , 02 decembrie 2013

      bagi vasul 2 ore la rece(frigider) si apoi il bagi in cuptorul preincalzit la 200 grade sigur pocneste vasul

    • Aurelia Cojocaru , 28 noiembrie 2013

      da o facui e super

    • Kraynik Maria , 26 noiembrie 2013

      Pentru Tomi!

    • Adéla Dobre Magyar , 26 noiembrie 2013

      ce bine arata,o sa incerc si eu.

    • Lucia Onosa , 26 noiembrie 2013

      cred ca este f bun

    • Maria Markov

      Maria Markov (Chef de cuisine) , 01 iulie 2011

      Am facut si eu si ne-a placut foarte mult!

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 08 februarie 2010

      Super bun..

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

      Arata grozav, cred ca e tare gustoasa.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 05 februarie 2010

      Arata bine,trebuie sa o testez sa vad efectul.........cat de buna este.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

      Laura, ma tenteaza grozav de mult reteta asta. Felicitari!!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

      Hmmm,ce bine arata...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

61 voturi

Ingrediente

  • unt
  • pentru uns
  • 250 gr paine
  • taiata felii
  • 90 gr sunca
  • feliata
  • 150 gr branza Cheddar
  • rasa
  • 3 oua
  • 250 ml lapte
  • 250 ml smantana
  • 1 lingura mustar

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    9 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

20 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

Anuta_Adascalitei (Maestru bucatar)

Ce bine arata!

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Vanata impanata cu carne tocata