autor:

Dachman Laura

» » , , , , Aperitive, Aperitive, Aperitive, Budinci, Mancaruri cu carne

Paine crocanta la cuptor cu sunca si branza Cheddar

Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 februarie 2010

Ingrediente
unt, pentru uns, 250 gr paine, taiata felii, 90 gr sunca, feliata, 150 gr branza Cheddar, rasa, 3 oua, 250 ml lapte, 250 ml smantana, 1 lingura mustar

Dificultate: Redusa Timp: 1h

58 voturi

Mod de preparare

Unge cu unt un vas termorezistent.Aseaza feliile de paine in vas iar printre acestea presara sunca si branza Cheddar.Intr-un vas bate ouale cu laptele, smantana si mustarul.Toarna acest amestec peste paine.Acopera vasul si da-l la rece cel putin 2 ore.

Incalzeste cuptorul la 200⁰C.Da painea la cuptor 40-50 minute pana cand deasupra s-a rumenit iar amestecul cu oua s-a facut.Serveste preparatul imediat.



http://lauradfood.blogspot.com/
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine crocanta la cuptor cu sunca si branza Cheddar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Shaorma de casa (fel principal)

Shaorma de casa (fel principal)

Luati 1 lipie libaneza (se gasesc in comert la pachet de 10),o ungeti cu maioneza , dupa careincepeti

2 voturi    0 comentarii
1h 12 min
Mancaruri cu carne
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Puiul curatat si portionat se condimenteaza cu piper sare si amestecul de plante. Se aseaza intr-o

34 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 23 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Marilena Rubanov , 07 mai 2015

    Da,se pot combina si e gustos!

  • Anuta_Adascalitei

    Anuta_Adascalitei (Maestru bucatar) , 15 martie 2015

    Ce bine arata!

  • Fara foto

    Crenguta Paraschiv , 07 mai 2014

    bagi vasul 2 ore la rece(frigider) si apoi il bagi in cuptorul preincalzit la 200 grade sigur pocneste vasul

    • Fara foto

      Rodica Kovacs , 26 martie 2014

      bagi vasul 2 ore la rece(frigider) si apoi il bagi in cuptorul preincalzit la 200 grade sigur pocneste vasul

    • Fara foto

      Hilde Natu , 26 martie 2014

      mustar cu smantana, lapte si oua ???????

    • Fara foto

      Micu Marcela , 19 februarie 2014

      hmmmmmmm

    • Fara foto

      MikiZeno MikiZen , 08 februarie 2014

      e un fel de pizza din felii de paine - bati ouale cu lapte si inmoi feliile k la friganele, le asezi in tava, pui carnita de care ai (salam, parizer, bucatele de piept de pui). Razi branza sau cascavalul si mai bati 1-2 oua deasupra si dai la cuptor pana se rumeneste branza deasupra si gata. Cand bati ouale de pus deasupra poti sa pui in ele ketchup si le bati cu totul

    • Fara foto

      Roxana Stancu , 07 februarie 2014

      super . o fac mai mereu cand ma grabesc si nu am mancare

    • Szabo_Ioana

      Szabo_Ioana (Chef de cuisine) , 03 decembrie 2013

      Ce idee minunata , mai mereu ma intrebam ce sa mai fac cu painea, cand se cumpara prea multa .Acum stiu multumim :)

    • Fara foto

      Ionescu Corina , 03 decembrie 2013

      ..valoros...

    • Fara foto

      Proca Constanta , 02 decembrie 2013

      Ce bine arata !

    • Fara foto

      maerean alina (Chef de cuisine) , 02 decembrie 2013

      arata bine si e foarte usoara

    • Fara foto

      Nutzi Nutzyka , 02 decembrie 2013

      bagi vasul 2 ore la rece(frigider) si apoi il bagi in cuptorul preincalzit la 200 grade sigur pocneste vasul

    • Fara foto

      Aurelia Cojocaru , 28 noiembrie 2013

      da o facui e super

    • Fara foto

      Kraynik Maria , 26 noiembrie 2013

      Pentru Tomi!

    • Fara foto

      Adéla Dobre Magyar , 26 noiembrie 2013

      ce bine arata,o sa incerc si eu.

    • Fara foto

      Lucia Onosa , 26 noiembrie 2013

      cred ca este f bun

    • Maria Markov

      Maria Markov (Chef de cuisine) , 01 iulie 2011

      Am facut si eu si ne-a placut foarte mult!

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 08 februarie 2010

      Super bun..

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

      Arata grozav, cred ca e tare gustoasa.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 05 februarie 2010

      Arata bine,trebuie sa o testez sa vad efectul.........cat de buna este.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

      Laura, ma tenteaza grozav de mult reteta asta. Felicitari!!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

      Hmmm,ce bine arata...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

58 voturi

Ingrediente

  • unt
  • pentru uns
  • 250 gr paine
  • taiata felii
  • 90 gr sunca
  • feliata
  • 150 gr branza Cheddar
  • rasa
  • 3 oua
  • 250 ml lapte
  • 250 ml smantana
  • 1 lingura mustar

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

Anuta_Adascalitei (Maestru bucatar)

Ce bine arata!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

2 voturi    1 comentariu
3h
Mancaruri cu carne
Pulpa de porc cu legume si orez natur