autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Paine cu branza coapta si rosii

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 paine pentru sandviciuri (bagheta sau paine neagra patrata), , 5 linguri ketchup, , 500 g rosii,, 400 g branza telemea, , sare, , piper, , 1 legatura de patrunjel, , 2 catei de usturoi, , 4 linguri untdelemn.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

1. Se taie painea felii egale si se ung cu ketchup. 2. Se spala rosiile, se taie felii. Se taie felii si telemeaua. Se pune pe feliile de paine, branza la baza, deasupra rosiile. Se sareaza (daca branza nu e prea sarata), se pipereaza. 3. Se spala patrunjelul si se toaca marunt. La fel usturoiul. Se amesteca bine cu untdelemnul si se intinde pasta obtinuta peste fiecare felie de rosie. 4. Se pun sandviciurile pe o tava si se baga la cuptor 5 minute, sub arzatorul pentru gratar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu branza coapta si rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Plăcintă cu carne

Plăcintă cu carne

Din făină,apă,drojdie,ulei,sare face frământă un aluat care se lasă la dospit cca.30 min. Între

26 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Clatite colorate cu urda

Clatite colorate cu urda

Intrun vas, amestecam apa, ouale batute, faina, 1 plic vanile, 1 praf sare, 1 lingura ulei. Impartim

8 voturi    16 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 paine pentru sandviciuri (bagheta sau paine neagra patrata)
  • 5 linguri ketchup
  • 500 g rosii,
  • 400 g branza telemea
  • sare
  • piper
  • 1 legatura de patrunjel
  • 2 catei de usturoi
  • 4 linguri untdelemn.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Clatite cu cascaval