autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Paine cu branza coapta si rosii

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 paine pentru sandviciuri (bagheta sau paine neagra patrata), , 5 linguri ketchup, , 500 g rosii,, 400 g branza telemea, , sare, , piper, , 1 legatura de patrunjel, , 2 catei de usturoi, , 4 linguri untdelemn.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

1. Se taie painea felii egale si se ung cu ketchup. 2. Se spala rosiile, se taie felii. Se taie felii si telemeaua. Se pune pe feliile de paine, branza la baza, deasupra rosiile. Se sareaza (daca branza nu e prea sarata), se pipereaza. 3. Se spala patrunjelul si se toaca marunt. La fel usturoiul. Se amesteca bine cu untdelemnul si se intinde pasta obtinuta peste fiecare felie de rosie. 4. Se pun sandviciurile pe o tava si se baga la cuptor 5 minute, sub arzatorul pentru gratar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu branza coapta si rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Aperitiv rapid

Aperitiv rapid

Pe foaia de placinta unsa cu ou batut,pun 1lingurita de mustar boabe si le intind cat se poate pe

3 voturi    0 comentarii
20 min
Aluaturi si Foietaje
Lipii fara drojdie

Lipii fara drojdie

  Dragii mei , atunci cind vrei ceva rapid, aceste lipii sunt numai bune. Se pot umple cu

1 vot    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 paine pentru sandviciuri (bagheta sau paine neagra patrata)
  • 5 linguri ketchup
  • 500 g rosii,
  • 400 g branza telemea
  • sare
  • piper
  • 1 legatura de patrunjel
  • 2 catei de usturoi
  • 4 linguri untdelemn.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Paine cu orez Paine cu orez

Fierbeți orezul si lăsați sa se răcească, il puneți in strecurătoare si lăsați sa se scurgă, apoi puneți in blender si il

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Cipolline