autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Paine cu branza coapta si rosii

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 paine pentru sandviciuri (bagheta sau paine neagra patrata), , 5 linguri ketchup, , 500 g rosii,, 400 g branza telemea, , sare, , piper, , 1 legatura de patrunjel, , 2 catei de usturoi, , 4 linguri untdelemn.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

1. Se taie painea felii egale si se ung cu ketchup. 2. Se spala rosiile, se taie felii. Se taie felii si telemeaua. Se pune pe feliile de paine, branza la baza, deasupra rosiile. Se sareaza (daca branza nu e prea sarata), se pipereaza. 3. Se spala patrunjelul si se toaca marunt. La fel usturoiul. Se amesteca bine cu untdelemnul si se intinde pasta obtinuta peste fiecare felie de rosie. 4. Se pun sandviciurile pe o tava si se baga la cuptor 5 minute, sub arzatorul pentru gratar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu branza coapta si rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Mini trandafirași

Mini trandafirași

Mare succes cu acest minunat desert pe care il fac atunci cind ai mei băieți mă innebunesc că

19 voturi    9 comentarii
45 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri cu sunca

Cornuri cu sunca

Se cerne faina si se pune intr-un bol. Se face o adancitura in mijloc in care se pun: drojdia amestecata

13 voturi    7 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 paine pentru sandviciuri (bagheta sau paine neagra patrata)
  • 5 linguri ketchup
  • 500 g rosii,
  • 400 g branza telemea
  • sare
  • piper
  • 1 legatura de patrunjel
  • 2 catei de usturoi
  • 4 linguri untdelemn.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta rapida cu mortadella si branza gouda