Intr un castron inalt se pune faina,iar in mijloc se face o gaura.Drojdia se dizolva in apa calduta,cu putin ulei si sare.Se omogenizeaza tot cu mainile si dupa ce e legat se adauga maslinele taiate marunt.
Se acopera cu un prosop si se lasa la crescut 1 ora.Dupa ce a crescut se divide aluatul in parti mici care se lucreaza cu mana in forme diferite.
Se pun intr o tava dreptunghiulara unsa cu ulei si se dau la cuptor 25 min.
Cand sunt gata ,se scot din cuptor si se ung cu putin ulei de masline si se sareaza.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii