Se topeste untul si se amesteca cu laptele caldut,zaharul si apa.Intr-un bol mai mare se amesteca faina,sarea si drojdia.Se face o gropita in mijloc si se adauga amestecul de lapte.Se amesteca usor cu mana la inceput dupa care se framanta bine pana se face o coca uniforma si elastica.Se lasa la crescut cca 1,1/2h intr-un loc caldut.Se pune pe masa de lucru si se framanta usor cu degetele ca sa iasa bulele de aer.Se da forma dorita(rotunda sau alta forma),i se face o taietura pe mijloc, si se mai lasa la crescut cateva minute.(se poate baga la cuptor timp de 15 min la 50ºC.)Dupa acest timp,se coace la 160ºC,40-45min.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii