Faina se amesteca cu drojdia. In mijloc se face o gropita in care se pun uleiul, apa si sarea. Se framanta pana se obtine o coca pentru paine. Se acopera cu un prosop si se lasa la cald pentru a creste.
Dupa ce a crescut, aluatul se amesteca cu rosiile si maslinele tocate marunt, 1 lingura oregano, 1 lingura cimbru si una de rozmarin tocat.
Se amesteca bine, apoi se imparte aluatul in 4 painici, se pun in tava tapetata, dupa care se introduc in cuptorul preincalzit la 180 grade, aproximativ 30 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii