autor:

emadina

» » Aluaturi si Foietaje

Paine de secara

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 iulie 2009

Ingrediente
1 kg faina de secara, 1 cub mic de drojdie, 1 cana de apa calduta, 1 cana de ulei de masline, 1 cana suc de rosii, mac,seminte de floarea soarelui,susan,chimen,sare

Dificultate: Medie Timp: 1h 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca faina cu drojdia, apa si uleiul de masline si se lasa aluatul sa creasca.Se framanta apoi bine si se mai adauga faina daca e cazul.Se pune in forme unse cu ulei si se lasa sa mai creasca cca.20 min.Se da la cuptor si se coace cca.30 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine de secara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Paine de secara la o gustare de seara

Paine de secara la o gustare de seara

1. Se cantaresc toate ingredientele - eu folosesc o cana gradata. Aceasta masuratoare nefiind foarte

7 voturi    3 comentarii
20 min
Aluaturi si Foietaje
Paine din faina neagra&secara

Paine din faina neagra&secara

Am pus apa, uleiul, sarea si mierea in masina de paine, am cernut toata faina, am amestecat-o si

5 voturi    7 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

1h 40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg faina de secara
  • 1 cub mic de drojdie
  • 1 cana de apa calduta
  • 1 cana de ulei de masline
  • 1 cana suc de rosii
  • mac,seminte de floarea soarelui,susan,chimen,sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Paine coapta pe frunze de varza Paine coapta pe frunze de varza

1. MAIAUA: intr-un vas se freacă drojdia cu puțin zahăr și aproximativ 50 ml-100 ml apă ( din cea măsurată). Se lasă la dospit

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Gogosi