autor:

emadina

» » Aluaturi si Foietaje

Paine de secara

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 iulie 2009

Ingrediente
1 kg faina de secara, 1 cub mic de drojdie, 1 cana de apa calduta, 1 cana de ulei de masline, 1 cana suc de rosii, mac,seminte de floarea soarelui,susan,chimen,sare

Dificultate: Medie Timp: 1h 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca faina cu drojdia, apa si uleiul de masline si se lasa aluatul sa creasca.Se framanta apoi bine si se mai adauga faina daca e cazul.Se pune in forme unse cu ulei si se lasa sa mai creasca cca.20 min.Se da la cuptor si se coace cca.30 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine de secara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Paine de secara

Paine de secara

In oala mixerului se cerne faina. Se adauga drojdia dizolvata in putina apa, uleiul si zaharul. Se

2 voturi    0 comentarii
2h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Paine din faina neagra&secara

Paine din faina neagra&secara

Am pus apa, uleiul, sarea si mierea in masina de paine, am cernut toata faina, am amestecat-o si

5 voturi    7 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg faina de secara
  • 1 cub mic de drojdie
  • 1 cana de apa calduta
  • 1 cana de ulei de masline
  • 1 cana suc de rosii
  • mac,seminte de floarea soarelui,susan,chimen,sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Paine cu orez Paine cu orez

Fierbeți orezul si lăsați sa se răcească, il puneți in strecurătoare si lăsați sa se scurgă, apoi puneți in blender si il

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Quiche Lorraine