autor:

kok miori

» » Aluaturi si Foietaje

Paine deosebita in 10 minute

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 18 august 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 18 august 2012

Ingrediente
350 grame de faina de copt-are praf de copt sau faina alba si un plic de praf de copt., 1-2 linguri ulei de masline, 200 gr de unt la temperatura camerei, 1ou, 1iaurt, 80 gr de branza galbena rasa, 80 gr de branza bulgareasca rasa, 1/4 lingurita sare, 1/4 lingurita de piper, , ptr copt, 1lingura ulei de masline, 2linguri cenusca sau susan, 1ou batut

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

11 voturi

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 170 de grade si se tapeteaza o tava de chec cu hartie de pergament si se unge cu lingura de ulei de masline.

Se pun toate ingredentele in oala robotului de bucatarie si cu pulsuri se amesteca totul pana se formeaza aluatul.

Se transfera aluatul in tava se unge cu ou si se presoara cu cenusca sau susan si se coace 20-30 de minute pana painea este rumenita si vereificarea cu scobitoarea iese uscat.Se lasa sa se raceasca si se poate servi.Este minunat cu putin unt deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine deosebita in 10 minute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Flori de foietaj cu mere

Flori de foietaj cu mere

Se scoate aluatul de foietaj de la congelator si se lasa sa se dezghete suficient pentru a putea

22 voturi    7 comentarii
45 min
Aluaturi si Foietaje
Paine Purcelus

Paine Purcelus

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa si se lasa 30 minute sa creasca maiaua.

9 voturi    7 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 24 august 2012

    Ce buna este, fac si eu des paine.

  • Lucica

    Lucica (Chef de cuisine) , 23 august 2012

    o s-o fac si eu...imi place piinea de casa

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 21 august 2012

    Cred ca e tare buna la gust si e atat de usor de facut ! ****

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

11 voturi

Ingrediente

  • 350 grame de faina de copt-are praf de copt sau faina alba si un plic de praf de copt.
  • 1-2 linguri ulei de masline
  • 200 gr de unt la temperatura camerei
  • 1ou
  • 1iaurt
  • 80 gr de branza galbena rasa
  • 80 gr de branza bulgareasca rasa
  • 1/4 lingurita sare
  • 1/4 lingurita de piper
  • ptr copt
  • 1lingura ulei de masline
  • 2linguri cenusca sau susan
  • 1ou batut

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

8 voturi    1 comentariu
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

29 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

9 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Ce buna este, fac si eu des paine.

Adauga reteta
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Paine cu orez Paine cu orez

Fierbeți orezul si lăsați sa se răcească, il puneți in strecurătoare si lăsați sa se scurgă, apoi puneți in blender si il

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Gogosi cu ciocolata