Paine impanata

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie
Paine impanata

Ingrediente

  • 1 paine (coapta pe vatra si rotunda)
  • 3-4 fire ceapa verde
  • 1/2 ardei rosu
  • 400 gr cascaval afumat
  • 200 gr cascaval
  • 200 gar piept de porc afumat
  • 4-5 ciuperci taiate felii si calite in putin ulei
  • 4 oua

Mod de preparare

Se taie paine in felii pana la 1 cm de baza (coaja de jos trebuie sa ramana netaiata).Se taie apoi si in celalalt sens la fel. Vom obtine o paine taiata in cuburi in partea de sus. In fiecare taietura se pun felii de cascaval, piept de porc, ardei, ciuperci. Painea se pune intr-o forma de copt. Ceapa taiata marunt se amesteca cu ouale batute si se pune apoi deasupra, peste paine. Punem la cuptor painea astfel impanata si o lasam cam 25 min la foc mediu, pentru a se topi cascavalul. Este foarte buna atat calda cat si rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana
Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava
Ciulama de pui cu ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Reteta de ciulama de pui cu ciuperci. Cum se prepara reteta de ciulama de pui cu ciuperci.

Ciulama de pui cu ciuperci