Se taie paine in felii pana la 1 cm de baza (coaja de jos trebuie sa ramana netaiata).Se taie apoi si in celalalt sens la fel. Vom obtine o paine taiata in cuburi in partea de sus. In fiecare taietura se pun felii de cascaval, piept de porc, ardei, ciuperci. Painea se pune intr-o forma de copt. Ceapa taiata marunt se amesteca cu ouale batute si se pune apoi deasupra, peste paine. Punem la cuptor painea astfel impanata si o lasam cam 25 min la foc mediu, pentru a se topi cascavalul. Este foarte buna atat calda cat si rece.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii