autor:

cretu_veronica22

» » Aperitive

Paine impanata

Autor: cretu_veronica22 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 martie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cretu_veronica22 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 martie 2014

Ingrediente
1 paine (coapta pe vatra si rotunda), 3-4 fire ceapa verde, 1/2 ardei rosu, 400 gr cascaval afumat, 200 gr cascaval, 200 gar piept de porc afumat, 4-5 ciuperci taiate felii si calite in putin ulei, 4 oua

Dificultate: Medie Timp: 50 min

21 voturi

Mod de preparare

Se taie paine in felii pana la 1 cm de baza (coaja de jos trebuie sa ramana netaiata).Se taie apoi si in celalalt sens la fel. Vom obtine o paine taiata in cuburi in partea de sus. In fiecare taietura se pun felii de cascaval, piept de porc, ardei, ciuperci. Painea se pune intr-o forma de copt. Ceapa taiata marunt se amesteca cu ouale batute si se pune apoi deasupra, peste paine. Punem la cuptor painea astfel impanata si o lasam cam 25 min la foc mediu, pentru a se topi cascavalul. Este foarte buna atat calda cat si rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine impanata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Paine impanata

Paine impanata

Lasam untul la temperatura camerei cateva ore( cel mai indicat ar fi de seara pina dimineata).Cand

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive

  • 7 comentarii

  • Brand PcRefurbished , 07 martie 2014

    AM sa incerc si eu. Pare a fi foarte delicios! :)

  • Angela Spencer , 07 martie 2014

    ARATA F BINE !!! CRED CA E SI GUSTOASA !!!!

  • Ionel Gina Ion , 05 martie 2014

    foarte interesant

    • Chirita Cristian , 04 martie 2014

      super

    • Valentina Anamaria , 04 martie 2014

      Bun bun bun :>

    • Postolache Violeta , 03 martie 2014

      yamiii, super!

    • Mihaela Miha , 03 martie 2014

      o bunatate,sa stii ca am sa imprumut reteta ta sa o fac si eu,deja mi ai facut pofta , arata delicios

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

50 min

21 voturi

Ingrediente

  • 1 paine (coapta pe vatra si rotunda)
  • 3-4 fire ceapa verde
  • 1/2 ardei rosu
  • 400 gr cascaval afumat
  • 200 gr cascaval
  • 200 gar piept de porc afumat
  • 4-5 ciuperci taiate felii si calite in putin ulei
  • 4 oua

Raporteaza reteta

Retete
de cretu_veronica22
Tort "PAIANJEN"

Tort "PAIANJEN"

Blat: Untul se pune intr-un vas pe foc si se topeste.Se lasa putin la racorit si apoi se amesteca

1 vot    1 comentariu
4h
Torturi
Guguluf cu pudra de roscove si alune de padure

Guguluf cu pudra de roscove si alune de padure

Albusurile se bat separat impreuna cu apa.Se adauga zaharul si batem pana cand acesta se topeste.Se

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort "Cosulet cu ghiocei"

Tort "Cosulet cu ghiocei"

Blat: Albusurile si apa se bat spuma .Adaugam zaharul si batem mai departe pana obtinem o spuma

13 voturi    3 comentarii
2h 50 min
Torturi
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Quiche cu costita si branza