Intr-un castron amestecati 1 cana jumate de faina, drojdia, zaharul, sarea, mirodeniile.
Separat incalziti laptele cu apa si untul, pina se topeste untul.
Se pune peste faina cu mirodenii.
Se amesteca doar pina se combine. Se adauga oul batut si se amesteca sa se omogenizeze totul.
Se adauga restul de faina, pina la 4 cani.
Se framinta, cam 5-6 min, pina devine elastica. Se acopera si se lasa sa se odihneasca, cam 10 min.
Apoi se imparte in 3 parti egale, se modeleaza in 3 sfori si se impletesc. Se lasa,acoperit, la dospit cam 25 min.
Se coace la 190 grade C cam 20-25 min, pina devine aurie.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii