Incalzim putin laptele cu apa,punem untul topit,zaharul si drojdia.Lasam 15 minute si turnam peste faina amestecata cu ou si sare.Lasam o ora la crescut,impartim aluatul in 2 si fiecare bucata in 3 fasii pe care le impletim(eu am facut una impletita in 3 si una impletita in 2).presaram mac si susan deasupra.
In tava am pus hartie de copt.lasam 45-50 de minute la 180 de grade.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii