Paine neagra de casa

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie
Paine neagra de casa

Ingrediente

  • 350 gr faina neagra
  • 350 gr faina din secara
  • 500 ml apa
  • 1 lingurita de sare
  • 1 lingurita de zahar
  • 25 gr drojdie proaspata
  • Seminte de in
  • Seminte de susan
  • Seminte de mac
  • 70-100 ml ulei de masline

Mod de preparare

Se framanta un aluat din faina, apa, sare, zahar, drojdie, uleiul si apa calduta. Adaugam cateva seminte si framantam. Lasam la dospit 1 ora. Se unge cu ou batut, se presara seminte deasupra si se da la cuptor circa 1 ora.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Crema de lamaie: Intr-un vas de inox spargeti ouale.

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura
Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Incingi o tigaie neaderenta, adaugi uleiul de masline si ceapa taiata cubulete peste care presari putina sare.

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella
Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi