Se pun toate ingredientele in vasul mixerului si cu forma de framantare actionam mixerul pana iese un aluat fraged putin lipicios-cam 10 minute de framantare/
Transferam aluatul intr-un bol uns cu putin ulei si lasam sa isi dubleze volumul.
Cand a crescut frumos luam bucatele de aluat si formam painicele. Ies 16 painicele dintr-un kg de faina. Le punem pe tava de copt care este tapetata cu o hartie de copt la distanta intre ele pentru ca cresc si le acoperim cu un prosop si le lasam sa creasca 1/2 de ora.
Incalzim cuptorul la 180 de grade le ungem cu putin ou diluat cu apa si presaram susan sau amestec de mirodenii dupa dorinta. Le coacem 20-25 de minute pana sant aurite. Sunt painicele foarte gustoase si sanatoase.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii