Se incalzeste cuptorul la 190 de grade si se ung formele (eu le-am facut in formele de briose)
Se amesteca faina, praful de copt, sarea si cascavalul.
Ouale se bat, apoi se amesteca cu iaurtul, uleiul de masline, mustarul. Dupa ce se omogenizeaza, se adauga 4 linguri de apa la temperatura camerei.
Ingredientele lichide se toarna in compozitia uscata, amestecand repede cu o spatula, insa nu prea mult, pentru ca aluatul sa nu isi piarda din fragezime.
Aluatul se pune in forme cu ajutorul unei linguri si se da la cuptor 20-30 de minute. Dupa ce se scot de la cuptor, se lasa 5 minute, inca in forme, pentru a se raci.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii