1. Se freaca mai intai zaharul cu margarina ( pana devine o pasta cremoasa ), se adauga ouale, unul cate unul, zaharul vanilat, esenta de rom si se amesteca in continuare; se pun apoi stafidele (care au fost inmuiate in prealabil in apa calduta), iar la final adaugam si faina -cernuta. Se amesteca totul foarte bine ,pana cand se obtine un aluat potrivit de moale.
2. Pe o tava unsa cu unt (se poate folosi si hartia de copt) se pun gramajoare cu lingurita, avand grija sa se pastreze distanta intre ele, deoarece in timpul coptului paleurile se latesc.
3. Se dau la copt in cuptorul deja incalzit si se scot in momentul in care sunt usor rumenite pe margine. Se scot cat sunt fierbinti, cu ajutorul unui cutit.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii