Se separa galbenusirile de albusuri, iar galbenusurile se mixeaza impreuna cu zaharul si zaharul vanilat pana se albesc, se adauga laptele batut putin, cate putin, mixad in continuare,se adauga in ploaie faina amestecata cu praful de copt,fulgii de ciocolata, iar albusurile se bat spuma si se adauga peste galbenusuri, amestecand incet, cu ajutorul unei linguri de lemn, de sus in jos, pana se incorporeaza totul.
Incingem o tigaie de teflon unsa cu putin ulei si cu ajutorul unei linguri mai mari punem in tigaie compozitia, formand sfere din loc in loc ( in tigaia mea au intrat doar 3 o data). Le lasam la prajit pana se rumenesc pe o parte apoi le intoarcem si procedam la fel si cu partea cealalta. Le scoatem pe un servetel si le lasam la racit. Intre timp batem frisca cu zaharul pudra si o dam apoi la frigider pana inainte de servire.
Cand servim aceste pancakes, le ornam cu frisca, iar deasupra punem niste visine in sirop propriu.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii