Amestecam faina, zaharul si scortisoara si facem o groapa in mijloc. Adaugam oul si laptele. Cu o lingura de lemn incorporam usor, apoi adaugam marul.
Incalzim untul intr-o tigaie de teflon si la foc mic punem cu lingura compozitie. Lasam un minut pe o parte, apoi cand incepe sa rasufle, o intoarcem si mai lasam jumatate de minut.
Cand compozitia incepe sa se ingroase diluam cu putin lapte.
Dupa ce clatitele sunt gata, pregatim un sos din untul topit cu siropul de artar la foc mic. Turnam acest sos peste clatite si servim cu capsune, optional.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii