autor:

Fara foto

» » Aperitive

Pancakes cu sunca si branza

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 februarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 februarie 2016

Ingrediente
2 oua, 150 ml lapte, 10 linguri faina, 40 ml ulei, 3 felii muschi file de curcan, 1 felie muschi file de porc, 3 linguri parmezan ras, 70 gr branza de oi, sare, piper, 1 lingurita rasa busuioc uscat, 1 lingurita praf de copt, ulei pentru uns tigaia, crema de branza pentru servit

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Punem in blender ouale, laptele, uleiul si dam cateva pulsuri.
Adaugam praful de copt, sare, piper, faina cernuta si busuiocul, pulsam din nou pana sunt amestecate toate ingredientele.
Turnam amestecul obtinut intr-un bol.
Sunca o taiem cubulete, iar branza o sfaramam cu degetele.
Le adaugam si pe acestea in compozitia de mai sus, amestecam cu o lingura.
La final incorporam parmezanul ras.
Ungem o tigaie cu putin ulei, o punem la incins.
Punem cate doua linguri de compozitie, intindem usor cu o paleta si le facem cat de mari vrem.
Le rumenim la foc potrivit spre mic, pe ambele parti.
Le scoatem pe un platou, le lasam putin sa se racoreasca.
Radem putin parmezan deasupra, le ungem cu crema de branza si servim.
Pofta buna!
PS: Daca nu aveti blender, puteti pregati compozitia de pancakes cu mixerul sau cu telul!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pancakes cu sunca si branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Placintele cu broccoli

Placintele cu broccoli

puneti la fiert varfurile de la broccoli cu putina sare,separat,intr-o alta oala fierbeti cartoful

2 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Rulouri cu ciuperci

Rulouri cu ciuperci

Tocăm ghebele mărunt şi le prăjim pentru 10 minute aproximativ, atât cât să se rumenească

3 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 2 oua
  • 150 ml lapte
  • 10 linguri faina
  • 40 ml ulei
  • 3 felii muschi file de curcan
  • 1 felie muschi file de porc
  • 3 linguri parmezan ras
  • 70 gr branza de oi
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita rasa busuioc uscat
  • 1 lingurita praf de copt
  • ulei pentru uns tigaia
  • crema de branza pentru servit

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

7 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Kurkute tamam