autor:

Fara foto

» » Aperitive

Pancakes cu sunca si branza

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 februarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 februarie 2016

Ingrediente
2 oua, 150 ml lapte, 10 linguri faina, 40 ml ulei, 3 felii muschi file de curcan, 1 felie muschi file de porc, 3 linguri parmezan ras, 70 gr branza de oi, sare, piper, 1 lingurita rasa busuioc uscat, 1 lingurita praf de copt, ulei pentru uns tigaia, crema de branza pentru servit

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Punem in blender ouale, laptele, uleiul si dam cateva pulsuri.
Adaugam praful de copt, sare, piper, faina cernuta si busuiocul, pulsam din nou pana sunt amestecate toate ingredientele.
Turnam amestecul obtinut intr-un bol.
Sunca o taiem cubulete, iar branza o sfaramam cu degetele.
Le adaugam si pe acestea in compozitia de mai sus, amestecam cu o lingura.
La final incorporam parmezanul ras.
Ungem o tigaie cu putin ulei, o punem la incins.
Punem cate doua linguri de compozitie, intindem usor cu o paleta si le facem cat de mari vrem.
Le rumenim la foc potrivit spre mic, pe ambele parti.
Le scoatem pe un platou, le lasam putin sa se racoreasca.
Radem putin parmezan deasupra, le ungem cu crema de branza si servim.
Pofta buna!
PS: Daca nu aveti blender, puteti pregati compozitia de pancakes cu mixerul sau cu telul!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pancakes cu sunca si branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciuperci umplute la cuptor

Ciuperci umplute la cuptor

Se curata cipercile de pielita si se desprind coditele. Se spala, se pun la scurs cu gura in jos

4 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Ardei grasi pane

Ardei grasi pane

Ardeii se spala, se sterg bine si se pun la copt intr-o tigaie, cu ulei. Ii intoarcem pe toate partile,

6 voturi    7 comentarii
1h 20 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 2 oua
  • 150 ml lapte
  • 10 linguri faina
  • 40 ml ulei
  • 3 felii muschi file de curcan
  • 1 felie muschi file de porc
  • 3 linguri parmezan ras
  • 70 gr branza de oi
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita rasa busuioc uscat
  • 1 lingurita praf de copt
  • ulei pentru uns tigaia
  • crema de branza pentru servit

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

8 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Legume in aspic pentru vegetarieni si nu numai