-bateti frisca lichida (nu prea tare insa) apoi dati vasul la frigider
-intr-ul bol spargeti un ou, adaugati faina si praful de copt si apoi treptat adaugati laptele amestecand mereu (sa nu se formeze cocoloase)
-incingeti o tigaie (eu am adaugat si un strop de ulei de floarea soarelui sa fiu sigura ca nu se vor lipi clatitele ) si intr-o forma de silicon adaugati 1/2 polonic din aluatul de clatite apoi adaugati zmeura si lasati sa se coaca clatita
-cand se formeaza bule de aer pe suprafata necoapta a clatitei intoarceti cu o paleta (cu grija) si lasati sa se prajeasca si pe cealalta parte
-procedati astfel cu toate clatitele
-serviti astfel: pe o farfurie aranjati clatitele apoi le pudrati cu zahar si eu am ales sa servesc langa ele, in 2 paharele frisca si un fel de sos de zmeura (am zdrobit cu furculita zmeura fara sa-i mai adaug nimic)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii