-bateti frisca lichida (nu prea tare insa) apoi dati vasul la frigider
-intr-ul bol spargeti un ou, adaugati faina si praful de copt si apoi treptat adaugati laptele amestecand mereu (sa nu se formeze cocoloase)
-incingeti o tigaie (eu am adaugat si un strop de ulei de floarea soarelui sa fiu sigura ca nu se vor lipi clatitele ) si intr-o forma de silicon adaugati 1/2 polonic din aluatul de clatite apoi adaugati zmeura si lasati sa se coaca clatita
-cand se formeaza bule de aer pe suprafata necoapta a clatitei intoarceti cu o paleta (cu grija) si lasati sa se prajeasca si pe cealalta parte
-procedati astfel cu toate clatitele
-serviti astfel: pe o farfurie aranjati clatitele apoi le pudrati cu zahar si eu am ales sa servesc langa ele, in 2 paharele frisca si un fel de sos de zmeura (am zdrobit cu furculita zmeura fara sa-i mai adaug nimic)
Reteta de ciulama de pui cu ciuperci. Cum se prepara reteta de ciulama de pui cu ciuperci.
Ciulama de pui cu ciuperci
Comentarii