autor:

laura

» » Dulciuri diverse

Pandispan

Autor: laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 octombrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 octombrie 2010

Ingrediente
10 oua, 2 cani de zahar ( 200 g cana), 1 cana ulei, 2 cani jumate de faina, 2,3 plicuri de zahar vanilat

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se sapara albusul de galbenus. Albusul de bate cu mixerul si cu zahar pana devine o spuma tare. Se adauga uleiul treptat apoi galbenusurile, zahar vanilat, coaja de lamiae si faina.

Se rastoarna compozitia in tavile unse cu unt sau ulei si tapetate cu faina. Se da la cuptor cu focul mic circa 50 – 60 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Pandispan

Pandispan

Se separa albusurile de galbenusuri,albusurile se bat spuma dupa care se adauga zaharul (trebuie

2 voturi    2 comentarii
20 min
Prajituri
Pandispan cu fulgi de ciocolata

Pandispan cu fulgi de ciocolata

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusul se bate spuma tare, iar galbenusurile se bat cu zahar

7 voturi    6 comentarii
1h
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 10 oua
  • 2 cani de zahar ( 200 g cana)
  • 1 cana ulei
  • 2 cani jumate de faina
  • 2,3 plicuri de zahar vanilat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Budinca de lapte cu Agar agar Budinca de lapte cu Agar agar

Punem apa cu agar agar, intr-o oala, pe foc. Amestecam bine si lasam sa fiarba, dupa ce incepe sa fiarba, punem si lingura de sirop

0 voturi    0 comentarii
45 min
Budinci
Ciocolata de casa Ciocolata de casa

Intr-o craticioara se pune zaharul si apa si se fierbe pana se topeste zaharul. Se ia de pe foc si se adauga untul. Se amesteca pana

0 voturi    0 comentarii
10 min
Dulciuri diverse
Amandine cu glazura de caramel