autor:

laura

» » Dulciuri diverse

Pandispan

Autor: laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 octombrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 octombrie 2010

Ingrediente
10 oua, 2 cani de zahar ( 200 g cana), 1 cana ulei, 2 cani jumate de faina, 2,3 plicuri de zahar vanilat

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se sapara albusul de galbenus. Albusul de bate cu mixerul si cu zahar pana devine o spuma tare. Se adauga uleiul treptat apoi galbenusurile, zahar vanilat, coaja de lamiae si faina.

Se rastoarna compozitia in tavile unse cu unt sau ulei si tapetate cu faina. Se da la cuptor cu focul mic circa 50 – 60 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Pandispan cu visine

Pandispan cu visine

Prima data scoatem ouale de la rece si le lasam sa fie la temperatura camerei. Visinele le spalam,

5 voturi    2 comentarii
50 min
Prajituri
Pandispan cu visine

Pandispan cu visine

Se curata visinele de samburi si se pun intr-o strecuratoare (sucul colectat se poate folosi la o

20 voturi    10 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 10 oua
  • 2 cani de zahar ( 200 g cana)
  • 1 cana ulei
  • 2 cani jumate de faina
  • 2,3 plicuri de zahar vanilat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gogosi coapte umplute cu dulceata Gogosi coapte umplute cu dulceata

In oala mixerului cu suportul ptr. framantat adaugam fainile, drojdia zaharul, uleiul si incepem sa lucram; treptat adaugam ouale, apa

9 voturi    9 comentarii
2h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Prajitura cu mere si bezea de nuca