autor:

laura

» » Dulciuri diverse

Pandispan

Autor: laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 octombrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 octombrie 2010

Ingrediente
10 oua, 2 cani de zahar ( 200 g cana), 1 cana ulei, 2 cani jumate de faina, 2,3 plicuri de zahar vanilat

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se sapara albusul de galbenus. Albusul de bate cu mixerul si cu zahar pana devine o spuma tare. Se adauga uleiul treptat apoi galbenusurile, zahar vanilat, coaja de lamiae si faina.

Se rastoarna compozitia in tavile unse cu unt sau ulei si tapetate cu faina. Se da la cuptor cu focul mic circa 50 – 60 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
tort de pandispan cu ness

tort de pandispan cu ness

Blatul pentru acest tort este unul simplu, adica cel de pandispan ( pe care eu il ador: ) ). Singura

18 voturi    16 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Tarta cu blat pandispan, fructe asortate si alune

Tarta cu blat pandispan, fructe asortate si alune

Preparati aluatul de pandispan: separati albusurile de galbenusuri, frecati galbenusurile cu zaharul,

23 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 10 oua
  • 2 cani de zahar ( 200 g cana)
  • 1 cana ulei
  • 2 cani jumate de faina
  • 2,3 plicuri de zahar vanilat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Turnulet cu mere si violete