Prima data se separa albusurile de galbenusuri. Batem albusurile pana devin spuma tare, peste adaugam zaharul, dupa ce am amestecat adaugam uleiul, praful de vanilie, praful de copt, galbenusurile si amestecam.
La sfarsit adaugam apa calduta si faina si iar amestecam bine.
Separam o parte din compozitie si o amestecam cu cacao.
Punem compozitia intr-o tava unsa cu ulei sau o tapetam cu hartie de copt si o dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.
Pofta buna!
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii