autor:

Popescu

» » Dulciuri diverse

Pandispan

Autor: Popescu (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 22 decembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Popescu (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 22 decembrie 2012

Ingrediente
4 oua mari, 1 cana de zahar, 1 cana de faina, 4-5 linguri ulei, 8 linguri de apa calduta, zahar pudra, 1 praf de vanilie, 1 praf de copt, 1-2 linguri cacao

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Prima data se separa albusurile de galbenusuri. Batem albusurile pana devin spuma tare, peste adaugam zaharul, dupa ce am amestecat adaugam uleiul, praful de vanilie, praful de copt, galbenusurile si amestecam.

La sfarsit adaugam apa calduta si faina si iar amestecam bine.

Separam o parte din compozitie si o amestecam cu cacao.

Punem compozitia intr-o tava unsa cu ulei sau o tapetam cu hartie de copt si o dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Pandispan cu inimi

Pandispan cu inimi

Batem albusurile spuma cu zaharul vanilat si praful de sare, adaugam treptat zaharul si mixam pana

1 vot    0 comentarii
1h
Prajituri
Pandispan

Pandispan

Peste zahar adaugam cele 7 linguri de apa si punem pe foc mic pana se face sirop. Albusurile impreuna

9 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 4 oua mari
  • 1 cana de zahar
  • 1 cana de faina
  • 4-5 linguri ulei
  • 8 linguri de apa calduta
  • zahar pudra
  • 1 praf de vanilie
  • 1 praf de copt
  • 1-2 linguri cacao

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Placinta cu dovleac