autor:

Stan Elena

» » Aluaturi si Foietaje

Pandispan

Autor: Stan Elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Stan Elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 martie 2009

Ingrediente
8 oua, 8 linguri ulei, 8 linguri apa, 1 si 1/2 zahar, 2 cani faina(cat inghite), un praf sare, mirosuri, cacao

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se bat galbenusurile cu jumatate din zahar,se adauga uleil,apa,sarea.Se bat cu cealalta jumatate de zahar albusurile spuma si se adauga peste prima compozitie.
Se pun intava si se lasa cam 1 ora la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Pandispan cu crema de cacao

Pandispan cu crema de cacao

Mai intai pregatim crema: Se bat ouale cu zaharul,se adauga untul si cacaua.Toate se fierb pe baie

2 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Pandispan cu caise

Pandispan cu caise

Spalam caisele, le indepartam semintele si le feliem. Ungem tava cu unt. Separam galbenusurile

13 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 8 oua
  • 8 linguri ulei
  • 8 linguri apa
  • 1 si 1/2 zahar
  • 2 cani faina(cat inghite)
  • un praf sare
  • mirosuri
  • cacao

Raporteaza reteta

Retete
de Stan Elena
CORNURI IN DOUA CULORI

CORNURI IN DOUA CULORI

Se framanta toate si se imparte coca in 2 parti egale. O parte ramane alba si una se pune cacao. Fiecare

49 voturi    7 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Tort la metru

Tort la metru

Se freacă galbenuşurile spumă cu zahărul şi se adaugă treptat apa şi apoi uleiul,praful de

18 voturi    11 comentarii
30h
Torturi
Tort fulger

Tort fulger

Pe un platou aranjeaza un rand de piscoturi, pune bucatele de ananas taiate fin, apoi frisca si tot

0 voturi    1 comentariu
15 min
Torturi
Adauga reteta
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Paine cu orez Paine cu orez

Fierbeți orezul si lăsați sa se răcească, il puneți in strecurătoare si lăsați sa se scurgă, apoi puneți in blender si il

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Paine de casa cu lapte