Pandispan

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 oua
  • 8 linguri ulei
  • 8 linguri apa
  • 1 si 1/2 zahar
  • 2 cani faina(cat inghite)
  • un praf sare
  • mirosuri
  • cacao

Mod de preparare

Se bat galbenusurile cu jumatate din zahar,se adauga uleil,apa,sarea.Se bat cu cealalta jumatate de zahar albusurile spuma si se adauga peste prima compozitie.

Se pun intava si se lasa cam 1 ora la cuptor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de ciocolata cu crema caramel

Tort de ciocolata cu crema caramel

Tort de ciocolata cu crema caramel
Chiftele in aluat de bere

Chiftele in aluat de bere

Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...

Chiftele in aluat de bere
Prajitura cu mere si nuci caramelizate

Prajitura cu mere si nuci caramelizate

Prajitura cu mere si nuci caramelizate
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor