autor:

Stan Elena

» » Aluaturi si Foietaje

Pandispan

Autor: Stan Elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Stan Elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 martie 2009

Ingrediente
8 oua, 8 linguri ulei, 8 linguri apa, 1 si 1/2 zahar, 2 cani faina(cat inghite), un praf sare, mirosuri, cacao

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se bat galbenusurile cu jumatate din zahar,se adauga uleil,apa,sarea.Se bat cu cealalta jumatate de zahar albusurile spuma si se adauga peste prima compozitie.
Se pun intava si se lasa cam 1 ora la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Tarta cu blat pandispan, fructe asortate si alune

Tarta cu blat pandispan, fructe asortate si alune

Preparati aluatul de pandispan: separati albusurile de galbenusuri, frecati galbenusurile cu zaharul,

23 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Pandispan pufos cu cacao

Pandispan pufos cu cacao

Separati albusurile de galbenusuri. Albusurile le bateti spuma tare cu un praf de sare,adaugati

14 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 8 oua
  • 8 linguri ulei
  • 8 linguri apa
  • 1 si 1/2 zahar
  • 2 cani faina(cat inghite)
  • un praf sare
  • mirosuri
  • cacao

Raporteaza reteta

Retete
de Stan Elena
CORNURI IN DOUA CULORI

CORNURI IN DOUA CULORI

Se framanta toate si se imparte coca in 2 parti egale. O parte ramane alba si una se pune cacao. Fiecare

51 voturi    7 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Tort la metru

Tort la metru

Se freacă galbenuşurile spumă cu zahărul şi se adaugă treptat apa şi apoi uleiul,praful de

18 voturi    11 comentarii
30h
Torturi
Tort fulger

Tort fulger

Pe un platou aranjeaza un rand de piscoturi, pune bucatele de ananas taiate fin, apoi frisca si tot

0 voturi    1 comentariu
15 min
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Paine coapta pe frunze de varza Paine coapta pe frunze de varza

1. MAIAUA: intr-un vas se freacă drojdia cu puțin zahăr și aproximativ 50 ml-100 ml apă ( din cea măsurată). Se lasă la dospit

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Impletituri aromate cu seminte