autor:

Morari Oana

» » Dulciuri diverse

Pandispan

Autor: Morari Oana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Morari Oana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 mai 2009

Ingrediente
6 oua, 1 cana zahar, 1 cana faina, 4 lg ulei, 1 praf de copt

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma cu zaharul, apoi se adauga pe rand galbenusurile. La urma se adauga uleiul si faina amestecata cu praf de copt (se bate in aceeasi directie)
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Pandispan cu chantilly de ciocolata

Pandispan cu chantilly de ciocolata

Galbenusurile se bat bine, se adauga zaharul (100 g), se continua mixarea pana devine o crema spumoasa. Albusurile

8 voturi    5 comentarii
2h 40 min
Torturi
Prajitura pandispan cu caise

Prajitura pandispan cu caise

Se spală fructele, se taie în jumătăţi şi sâmburii se înlătură. În

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Prajituri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • irina

    irina (Chef de cuisine) , 17 iulie 2009

    Pai "flori de piatra" in poza e pandispan de la reteta aceasta de pandispan sau de la reteta de pandispan cu 4 oua a Ceciliei????? Pentru amandoua retetele este aceeasi fotografie.

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 06 iunie 2009

    Eu nu pun praf de copt si imi ies asa.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 6 oua
  • 1 cana zahar
  • 1 cana faina
  • 4 lg ulei
  • 1 praf de copt

Raporteaza reteta

irina (Chef de cuisine)

Pai "flori de piatra" in poza e pandispan de la reteta aceasta de pandispan sau de la reteta de pandispan cu 4 oua a Ceciliei????? Pentru amandoua retetele este aceeasi fotografie.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gogosi coapte umplute cu dulceata Gogosi coapte umplute cu dulceata

In oala mixerului cu suportul ptr. framantat adaugam fainile, drojdia zaharul, uleiul si incepem sa lucram; treptat adaugam ouale, apa

9 voturi    9 comentarii
2h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Bile din cocos.