autor:

Morari Oana

» » Dulciuri diverse

Pandispan

Autor: Morari Oana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Morari Oana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 mai 2009

Ingrediente
6 oua, 1 cana zahar, 1 cana faina, 4 lg ulei, 1 praf de copt

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma cu zaharul, apoi se adauga pe rand galbenusurile. La urma se adauga uleiul si faina amestecata cu praf de copt (se bate in aceeasi directie)
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Pandispan cu fulgi de ciocolata

Pandispan cu fulgi de ciocolata

Se bat ouale intregi cu un praf de sare,apoi se adauga treptat zaharul si se mixeaza pana ce compozitia

2 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Pandispan cu cirese

Pandispan cu cirese

Albusurile se bat spuma si se adauga zaharul treptat. Se adauga coaja de lamaie , galbenusurile

32 voturi    16 comentarii
1h 20 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • irina

    irina (Chef de cuisine) , 17 iulie 2009

    Pai "flori de piatra" in poza e pandispan de la reteta aceasta de pandispan sau de la reteta de pandispan cu 4 oua a Ceciliei????? Pentru amandoua retetele este aceeasi fotografie.

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 06 iunie 2009

    Eu nu pun praf de copt si imi ies asa.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 6 oua
  • 1 cana zahar
  • 1 cana faina
  • 4 lg ulei
  • 1 praf de copt

Raporteaza reteta

irina (Chef de cuisine)

Pai "flori de piatra" in poza e pandispan de la reteta aceasta de pandispan sau de la reteta de pandispan cu 4 oua a Ceciliei????? Pentru amandoua retetele este aceeasi fotografie.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

0 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Dulceata de cirese amare cu aroma de menta Dulceata de cirese amare cu aroma de menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la doua cani de cirese fara samburi pline varf se adauga o cana rasa de zahar, se adauga

0 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Chec cu nuca si ciocolata