autor:

Morari Oana

» » Dulciuri diverse

Pandispan

Autor: Morari Oana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Morari Oana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 mai 2009

Ingrediente
6 oua, 1 cana zahar, 1 cana faina, 4 lg ulei, 1 praf de copt

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma cu zaharul, apoi se adauga pe rand galbenusurile. La urma se adauga uleiul si faina amestecata cu praf de copt (se bate in aceeasi directie)
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Pasca cu pandispan

Pasca cu pandispan

Pandispanul: Separam ouale. Galbenusurile le mixam spuma cu zaharul pana se topesc cristalele,iar

5 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
PANDISPAN CU CREMA

PANDISPAN CU CREMA

Se freaca separat albusul cu zaharul pana se omogenizeaza foarte bine, la galbenus se adauga 10 linguri

23 voturi    10 comentarii
30 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • irina

    irina (Chef de cuisine) , 17 iulie 2009

    Pai "flori de piatra" in poza e pandispan de la reteta aceasta de pandispan sau de la reteta de pandispan cu 4 oua a Ceciliei????? Pentru amandoua retetele este aceeasi fotografie.

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 06 iunie 2009

    Eu nu pun praf de copt si imi ies asa.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 6 oua
  • 1 cana zahar
  • 1 cana faina
  • 4 lg ulei
  • 1 praf de copt

Raporteaza reteta

irina (Chef de cuisine)

Pai "flori de piatra" in poza e pandispan de la reteta aceasta de pandispan sau de la reteta de pandispan cu 4 oua a Ceciliei????? Pentru amandoua retetele este aceeasi fotografie.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Prajitura cu branza si stafide