autor:

denisa andreea

» » Prajituri

Pandispan cu crema de frisca

Autor: denisa andreea (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 aprilie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: denisa andreea (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 aprilie 2013

Ingrediente
6 oua, 6 linguri zahar, 6 linguri faina, unt pentru tava., Pentru crema:, - 2 galbenusuri,1 lingura cacao, 250g frisca., Pentru decor:, - 250g frisca simpla, 3 linguri cacao.

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

1 vot

Mod de preparare

Pentru pandispan se bat ouale intregi cu zaharul, pana se transforma in crema si isi dubleaza volumul. Se adauga faina, se amesteca putin si se toarna intr-o tava mai ingusta, cu pereti mai inalti, unsa cu unt si tapetata cu hartie. Se coace 40 de minute, se lasa sa se raceasca in tava si se taie in trei pe orizontala.

Pentru crema, se freaca galbenusurile crude cu cacaua si apoi se amesteca usor cu frisca.

Fiecare dintre cele trei foi se presara intai cu cacao, apoi se ung cu crema de frisca si se acopera cu frisca simpla. Deasupra se presara cacao si se portioneaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu crema de frisca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea

Amestecam zaharul cu galbenusurile, adaugam untul,smantana si restul ingredientelor. Se obtine o

38 voturi    27 comentarii
1h
Prajituri
Prajitura mea de Halloween

Prajitura mea de Halloween

Incepem asa: pentru un blat folosim: 4 galbenusuri amestecate cu 4 linguri de zahar si 6 linguri

1 vot    1 comentariu
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

1 vot

Ingrediente

  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 6 linguri faina
  • unt pentru tava.
  • Pentru crema:
  • - 2 galbenusuri,1 lingura cacao
  • 250g frisca.
  • Pentru decor:
  • - 250g frisca simpla
  • 3 linguri cacao.

Raporteaza reteta

Retete
de denisa andreea
Crema de Vanilie cu Frisca

Crema de Vanilie cu Frisca

Se freaca galbenusurile cu 100 g zahar, se dilueaza cu lapte, apoi se pune pe bain-marie si se bate

20 voturi    4 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Pandispan zebra cu nectarine Pandispan zebra cu nectarine

Bați albușurile spumă tare împreună cu zahărul și praful de sare ,apoi adaugi pe rând galbenusurile, mixând

3 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Strudel cu visine si zmeura Strudel cu visine si zmeura

Incepeti cu pregatirea umpluturii, ca sa aiba timp sa se raceasca. Visinele spalate, le curatati de codite, scoateti samburii. Zmeura

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Spirala cu mere si scortisoara