autor:

denisa andreea

» » Prajituri

Pandispan cu crema de frisca

Autor: denisa andreea (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 aprilie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: denisa andreea (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 aprilie 2013

Ingrediente
6 oua, 6 linguri zahar, 6 linguri faina, unt pentru tava., Pentru crema:, - 2 galbenusuri,1 lingura cacao, 250g frisca., Pentru decor:, - 250g frisca simpla, 3 linguri cacao.

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

1 vot

Mod de preparare

Pentru pandispan se bat ouale intregi cu zaharul, pana se transforma in crema si isi dubleaza volumul. Se adauga faina, se amesteca putin si se toarna intr-o tava mai ingusta, cu pereti mai inalti, unsa cu unt si tapetata cu hartie. Se coace 40 de minute, se lasa sa se raceasca in tava si se taie in trei pe orizontala.

Pentru crema, se freaca galbenusurile crude cu cacaua si apoi se amesteca usor cu frisca.

Fiecare dintre cele trei foi se presara intai cu cacao, apoi se ung cu crema de frisca si se acopera cu frisca simpla. Deasupra se presara cacao si se portioneaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu crema de frisca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Mini cheesecake cu capsuni

Mini cheesecake cu capsuni

Blat: Pregatim o tava mare (eu am folosit tava de la cuptor) si pornim cuptorul la 180 grade Separam

4 voturi    0 comentarii
40 min
Prajituri
Chec de post

Chec de post

Punem intr-un castron apa, uleiul, zaharul, zaharul vanilat, praful de copt si faina. Mixam apoi

5 voturi    0 comentarii
45 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

1 vot

Ingrediente

  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 6 linguri faina
  • unt pentru tava.
  • Pentru crema:
  • - 2 galbenusuri,1 lingura cacao
  • 250g frisca.
  • Pentru decor:
  • - 250g frisca simpla
  • 3 linguri cacao.

Raporteaza reteta

Retete
de denisa andreea
Crema de Vanilie cu Frisca

Crema de Vanilie cu Frisca

Se freaca galbenusurile cu 100 g zahar, se dilueaza cu lapte, apoi se pune pe bain-marie si se bate

13 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Clafoutis cu cirese Clafoutis cu cirese

Pastram ingredientele la temperatura camerei.   Se amesteca faina cu sare, praf de copt, zahar, peste faina se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Amandine Amandine

Separa albusurile de galbenusuri. Bate albusurile spuma, adauga zaharul, apoi galbenusurile unul cate unul, iar la final faina cernuta

35 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Prajitura cu gem si nuca