Pandispan cu nectarine

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Pandispan cu nectarine

Ingrediente

  • 4 nectarine,
  • 4 oua,
  • 4 linguri zahar,
  • 4 linguri faina,
  • un praf de sare,
  • un praf scortisoara

Mod de preparare

Spalam si taiem cubulete mici nectarinele, separam albusul de galbenus. Albusul se bate spuma tare, ca la bezele, cu zaharul, praful de sare si cel de scortisoara. Adaugam pe rand galbenusurile folosind o treapta inferioara a mixerului. Adaugam cele 4 linguri de faiana treptat, "in ploaie" incorporand incet de jos in sus cu un tel para sau cu o furculita.

Punem aluatul obtinut intr-o tava " tapetata" cu hartie de copt. Adaugam deasupra nectarinele. Introducem tava in cuptorul incalzit in prealabil pentru aproximativ 30 de minute la foc mic - mediu in functie de cuptorul fiecaruia. Se lasa pana la testul scobitorii, insa evitati sa deschideti de foarte multe ori cuptorul. :)

Se taie dupa ce s-a racit complet. Sunt foarte parfumate si bune impreuna cu o cafea cu gheata. ;)

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete
Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura reteta simpla. Cum se face reteta de dulceata de zmeura fara conservanti.

Dulceata de zmeura