autor:

joly-gina

» » Dulciuri diverse

Pandispan cu visine si glazura de capsuni

Autor: joly-gina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 24 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: joly-gina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 24 noiembrie 2009

Ingrediente
4 oua, 200g de zahar, 150g ulei, 200g faina, o lingura de cacao, si un pahar de visine din compot, 100g glazura de capsuni, un praf de copt, esenta de lamaie, coaja de la o lamie, 2 plicuri de zahar vanilat

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

14 voturi

Mod de preparare


Se bat albusurile spuma, se adauga treptat zaharul, zaharul pudra. Dupa ce s-a incorporat zaharul bine, se adauga galbenusurile frecate cu putina sare, se aduaga uleiul si la sfarsit se amesteca praful de copt cu faina si se incorporeaza in compozitite usor. Eu am uns o forma de silicon si am turnat compozitia, dar am mai lasat un sfert din ea si am amestecat-o cu cacao. Inainte sa pun cacao, am scurs bine visinile din compot, le-am dat prin faina si le-am asezat in compozitie

dupa care am pus si compozitia cu cacao. Am incalzit cuptorul dinainte si am introdus-o la cuptor 30-45 min. Dupa ce am scos-o din cuptor si s-a racit, am scos-o din forma si am cumparat o glazura din comert gata preparata si am turnat-o peste micul meu tortulet . Este foarte usor de facut si rapid.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu visine si glazura de capsuni" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura turnata cu mere

Prajitura turnata cu mere

Merele curatate se dau prin razatoarea mare. Se amesteca ingredientele uscate faina, grisul, praful

2 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Cornulete cu brinza

Cornulete cu brinza

Intr-un bol se amesteca brinza cu margarina moale se adauga oul praful de copt si faina si se framinta

15 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • AdeLyna

    AdeLyna (Chef de cuisine):

    Am facut si eu pandispanul....a iesit.....supeeer gustos si pufos, o bunatate!

  • 8 comentarii

  • VIORICA (Chef de cuisine) , 09 august 2020

    Delicios pandispan!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 05 iunie 2010

    O bunatate !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 23 mai 2010

    Ti-a iesit foarte bine!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 23 mai 2010

      O combinatie super delicioasa.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 23 mai 2010

      Vai ce prajitura faina ai facut ! Alex cred ca a fost foarte fericit....

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 16 martie 2010

      Foarte buna prajitura, arata minunat!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 09 ianuarie 2010

      O bunatate,felicitari.

    • lstanciu37 (Chef de cuisine) , 25 noiembrie 2009

      am salvat poza ,interesant si foarte usor de facut ,bravo

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

14 voturi

Ingrediente

  • 4 oua
  • 200g de zahar
  • 150g ulei
  • 200g faina
  • o lingura de cacao
  • si un pahar de visine din compot
  • 100g glazura de capsuni
  • un praf de copt
  • esenta de lamaie
  • coaja de la o lamie
  • 2 plicuri de zahar vanilat

Raporteaza reteta

Retete
de joly-gina
Cozonac foarte pufos si aratos

Cozonac foarte pufos si aratos

laptele+zaharul+sarea+drojdia se dizolva ,laptele trebuie sa fie putin caldut ,dupa care se adauga

81 voturi    22 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Legume cu sos de soia

Legume cu sos de soia

Legumele se curata de coaja se taie in fasi lungi, se spala si se calesc cu o ligura de ulei de masline.

10 voturi    4 comentarii
30 min
Salate cu carne
Zambetul negresei

Zambetul negresei

Punem Rama la topit pe baie de abur, se adauga un ou intreg, se amesteca continu, trebuie vazut ca

18 voturi    11 comentarii
30 min
Prajituri

VIORICA (Chef de cuisine)

Delicios pandispan!

Retete

din Dulciuri diverse

Gomboti cu prune si nuca (galuste cu prune si nuca) Gomboti cu prune si nuca (galuste cu prune si nuca)

Mai intai ne vom ocupa de prune, apoi de aluat. Amestecam zaharul brun cu o lingura de scortisoara.Prunele dupa ce au fost spalate si

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Dulceata de cirese amare cu menta Dulceata de cirese amare cu menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la trei masuri de cirese, doua masuri de zahar, se adauga o lamaie taiata cubulete si un

2 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Duchesse cu ciocolata (reteta Isabela)