autor:

joly-gina

» » Dulciuri diverse

Pandispan cu visine si glazura de capsuni

Autor: joly-gina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 24 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: joly-gina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 24 noiembrie 2009

Ingrediente
4 oua, 200g de zahar, 150g ulei, 200g faina, o lingura de cacao, si un pahar de visine din compot, 100g glazura de capsuni, un praf de copt, esenta de lamaie, coaja de la o lamie, 2 plicuri de zahar vanilat

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

13 voturi

Mod de preparare


Se bat albusurile spuma, se adauga treptat zaharul, zaharul pudra. Dupa ce s-a incorporat zaharul bine, se adauga galbenusurile frecate cu putina sare, se aduaga uleiul si la sfarsit se amesteca praful de copt cu faina si se incorporeaza in compozitite usor. Eu am uns o forma de silicon si am turnat compozitia, dar am mai lasat un sfert din ea si am amestecat-o cu cacao. Inainte sa pun cacao, am scurs bine visinile din compot, le-am dat prin faina si le-am asezat in compozitie

dupa care am pus si compozitia cu cacao. Am incalzit cuptorul dinainte si am introdus-o la cuptor 30-45 min. Dupa ce am scos-o din cuptor si s-a racit, am scos-o din forma si am cumparat o glazura din comert gata preparata si am turnat-o peste micul meu tortulet . Este foarte usor de facut si rapid.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu visine si glazura de capsuni" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Cornulețe de vanilie

Cornulețe de vanilie

Ingredientele se amestecă și se frământă bine. Coca obtinută o împărțim în

5 voturi    11 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Placinta cu mere si branza

Placinta cu mere si branza

Prima data pregatim merele: le curatam de coaja si le dam pe razatoarea mare. Intr-o tigaie punem

4 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • AdeLyna

    AdeLyna (Chef de cuisine):

    Am facut si eu pandispanul....a iesit.....supeeer gustos si pufos, o bunatate!

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 05 iunie 2010

    O bunatate !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 23 mai 2010

    Ti-a iesit foarte bine!

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 23 mai 2010

    O combinatie super delicioasa.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 23 mai 2010

      Vai ce prajitura faina ai facut ! Alex cred ca a fost foarte fericit....

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 16 martie 2010

      Foarte buna prajitura, arata minunat!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 09 ianuarie 2010

      O bunatate,felicitari.

    • Fara foto

      lstanciu37 (Chef de cuisine) , 25 noiembrie 2009

      am salvat poza ,interesant si foarte usor de facut ,bravo

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

13 voturi

Ingrediente

  • 4 oua
  • 200g de zahar
  • 150g ulei
  • 200g faina
  • o lingura de cacao
  • si un pahar de visine din compot
  • 100g glazura de capsuni
  • un praf de copt
  • esenta de lamaie
  • coaja de la o lamie
  • 2 plicuri de zahar vanilat

Raporteaza reteta

Retete
de joly-gina
Cozonac foarte pufos si aratos

Cozonac foarte pufos si aratos

laptele+zaharul+sarea+drojdia se dizolva ,laptele trebuie sa fie putin caldut ,dupa care se adauga

66 voturi    22 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Legume cu sos de soia

Legume cu sos de soia

Legumele se curata de coaja se taie in fasi lungi, se spala si se calesc cu o ligura de ulei de masline.

10 voturi    4 comentarii
30 min
Salate cu carne
Zambetul negresei

Zambetul negresei

Punem Rama la topit pe baie de abur, se adauga un ou intreg, se amesteca continu, trebuie vazut ca

18 voturi    11 comentarii
30 min
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

1 vot    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
tarte cu fructe