Separam ouale.
Separam ouale.
Batem albusurile spuma cu 6 linguri de zahar.
Batem si galbenusurile cu celelalte 2 linguri de zahar.
Amestecam usor albusurile cu galbenusurile. Adaugam faina treptat si amestecam usor. Adaugam si praful de copt si esenta de vanilie.
La final adaugam si fructele.
Transferam compozitia intr-o tava potrivita. Eu am presarat deasupra si fulgi de migdale dar este optional.
Bagam tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru aproximativ 30 minute pana se coace (testam cu scobitoarea).
Reteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...
Spuma de capsuniReteta de gem de cirese fara conservanti. Gem de cirese retea simpla si usor de preparat.
Gem de cireseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii