Bat albuşurile spumă, adaug zahărul treptat. Amestec gălbenuşurile cu ulei. Pun peste albuşuri gălbenuşurile, apoi făina şi aromele. Toată compoziţia o torn în tava tapetată cu hârtie de copt.
Pentru model amestec 2 linguri din compoziţie cu puţină cacao, o torn deasupra şi o amestec un pic cu un băţ pentru frigărui sau cu o scobitoare. Se coace 30 minute la foc potrivit.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii