Apa si mierea impreuna cu ciocolata rupta bucatele, le-am pus pe foc sa dea in clocot. Cand au inceput sa fiarba, am dat deoparte vasul si am turnat imediat faina, am amestecat, apoi am incorporat, pe rand, restul ingredientelor. A rezultat un aluat cremos, moale, dar nu fluid, ci asemanator cu aluatul de ecler. Am pus compozitia intr-o tava rotunda unsa cu unt solid si am dat la cuptor la foc potrivit cca 50 de minute. Am facut testul cu scobitoarea si am scos tava cand a fost gata lasand sa se racoreasca in tava, apoi am pudrat cu un strat gros de zahar pudra, am portionat si am servit. Este un desert aromat, care e specific sarbatorii Craciunului in Italia.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii